Remember – „F***-ti m**tii m*-tii in 2 minute sa ajungi la radio!”

Greu de imaginat, dar aceaste cuvinte au fost folosite de doamna Iulia Niculae, imediat ce a parasit biroul in care a fost evaluata si nu sechestrata. Pe cine credeti ca a sunat? Pe iubitul Moise Adrian Valentin!
Va spunem acum pe scurt povestioara cu falsa sechestrare a duduiei de la butoanele pupitrului de emisie. Duduia a intrat la evaluare si totul parea sa decurga ok, pana cand evaluatorul a observat ca „marea jurnalista” si „cea mai iubita” dintre cotizantii sidicatului SUS-Romania, are ceva stralucitor in decolteu, ceva care inregistra fara primeasca acordul.
Ca o paranteza am vrea sa va spunem ca nu a fost singura persoana care a inregistrat evaluarea, insa spre deosebire de blonda lui Moise, Basarabescu (ca despre el vorbim) a cerut si primit acordul pentru inregistrare. Ce a facut „inteligenta” de Iulia este o incalcare a regulamentului.

Cine credeti ca a fost cu ideea ca Iulia Niculae sa poarte reportofon in sutien? Va lasam sa cugetati adanc!

oie_11103627XprlxrmA

Revenim saptamana viitoare cu detalii ametitoare despre cum a gonit Moise spre radio sa-si salveze iubirea „sechestrata” si o sa va povestim care a fost reactia politistilor ajunsi la fata locului pentru a o elibera de superba faptura din ghearele evaluatorului cel rau.

Articol publicat de 2u2Romania in data de

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s