Remember – Apel fals la 112

Pe surse am aflat ca totul a inceput normal, in cazul evaluarii „blondei lui Moise”, Iulia Lev Niculae. Pe parcursul evaluarii au existat cateva momente de tensiune create artificial de Lev Iulia cu scopul de a face evaluatorul sa spuna ceva compromitator. La un moment dat „blonda lui Moise” si-a incordat prea tare muschii pectorali si a apasat din greseala butonul de PLAY al reportofonului pe care il avea in sutien (oare acolo il ascunde si pe Moise in zilele insorite cand ies impreuna la „trageri”?). Evaluatorul, Daniel Constantin a ramas putin blocat pentru ca nu se astepta la aceasta manevra de mare finete din partea acestei „mari inteligente”. Greseala lui! Poate trebuia sa ii mai citeasca odata regulamentul de evaluare. In acel moment Iulia a iesit pe hol trantind usa de la birou si l-a sunat pe camatarul Moise, cu o exprimare pe care nu vrem sa o mai repetam nici cu stelute.
Ce a facut Moise? A promis ca vine imediat sa ii ofere sprijinul. Tot de la surse am aflat ca reportofonul este al „jurnalistului” pompier Moise, iar tinta acestei inregistrari a fost managerul de la Bucuresti FM, doamna Flavia Voinea. Dupa ce a pus la repezeala cateva haine adunate din cosul de rufe, Moise a pornit in graba catre radio sunand din masina la 112 sa ceara o masina de politie la radio pe motivul ca iubirea vietii lui e sechestrata.

img_5758

Ajuns intr-un suflet la radio, Moise a luat partea la discutia dintre politisti si „sechestrata” Iulia Niculae. Politistii au intrebat „inteligenta” daca a fost retinuta cu forta in biroul evaluatorului, iar aceasta a raspuns clar ca NU.
Acum stam si ne intrebam de ce minte camatarul Moise pe blogul lui si incearca sa victimizeze o persoana care isi numara pasii ca sa nu calce stramb?! Concubinajul celor doi este real sau este o simpla aventura? Sursele noastre ne-au spus ca intre cei doi exista o relatie de vreo 2 ani si se intreapta cu pasi repezi catre o oficializare.

oie_tNJE1Tt9DARp

Noi am facut primul pas, dar nu uitam sa il intrebam pe camatarul Moise Adrian Valentin de unde a avut cei 190.000 euro dati cu camata pe baza unei chitante de mana. Cum e sefule? Saptamana aceasta o sa va mai dezvaluim cateva lucruri interesante despre personajul Moise!
Apropo. Te-ai mutat de acasa, sau e un zvon?

Articol publicat de 2u2Romania in data de 

Anunțuri

Un gând despre “Remember – Apel fals la 112

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s