Remember – Razvan Dumitrescu vs Adrian Moise

Prietenul lui Moise, Razvan Dumitrescu alias Tarzan (pentru colegii din radio) tanjea la salariu de membru in Consiliul de Adminsitratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, asa ca a facut o hartiuta catre Senatul Romaniei semnaland faptul ca maestrul camatar incasa bani de la CA fara sa depuna juramantul. Poate remarcati cum isi urmaresc unii interesele personale: ieri au fost dusmani declarati, iar azi sunt prieteni la catarama.
Cei doi au insa o dorinta comuna: amandoi isi doresc sa conduca Societatea Romana de Radiodifuziune din postura de Presedinte Director General.

APR parlament

Ne inchipuim ca la o intalnire intre Camatar si Tarzan, ei or sa dezbata impartirea functiilor din radio si se vor vaita unul altuia cat de asupriti si „sechestrati” (tot e la moda „sechestrarea”) sunt ei de catre actuala conducere.

Domnule camatar Moise, cu sarpele asta veninos sunteti inhaitat? Stiti vorba aia ca cine se aseama se aduna nu? Unii se aduna prin carciumi, altii prin birouri ferecate (asta in cazul fericit in care ajung la munca), altii pe holuri la o intoxicare mica.
Revenim cu alte dezvaluiri in zilele urmatoare! Stati pe „frecventa” si poate castigati ce nu a castigat Moise la tribunal: 190.000 euro, bani dati cu camata si nedeclarati!

Articol publicat de 2u2Romania in data de 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s