Adi a prins un Pokemon! De mai multe ori pe zi!

Nu stiti cine e Adi? Serios? E domnul camatar Moise, care merge pe formula marelui lider (sa nu exageram prea tare) de sindicat Cristinel Godinac, care acum iti spune Cristi! Cristiiiiiiii! Ba, Cristiiiiii! Stiti clipul cu prosti, nu?

Sa revenim la „inteligentul” nostru. Mai nou Moise si-a schimbat numele de pe Facebook din Adrian in Adi. Poate ca in disperarea lui de a prinde cat mai multi Pokemoni lucreaza pe doua conturi sau in cel mai nasol caz, se ascunde de DNA si ANI. Acum intelegem de ce Adi (fostul Adrian, inainte de pokenereala) vaneaza pochemoni si chiar are la activ cateva capturi babane daca e sa ne uitam la „sufletul” pokemonului prins.
Partea interesanta e ca Adi prinde pokemonul, il „mediteaza” si apoi il elibereaza. A doua zi o ia de la capat cu acelasi pokemon. Nu stiti cine e pokemonul preferat al domnului camatar Adi? Rusineee sa va fie! Tot noi sa va aratam?

pokemonSursa foto: Facebook

Na! Uite ce fata de pokemon meditat de Adi are doamna, sau domnisoara! Sincer, e mai buna (la suflet) Cristina! Deci e vanator, dar si vanat pentru spalare de bani. La garsoniera nu credem ca are voie cu telefon, iar pokemonii de la dusuri credem ca or sa il prinda repede, chiar daca foloseste gel de dus in loc de sapun.

pokSursa foto: Facebook

Adi te bagi? Facem o echipa de prins pokemoni. Pe tine te lasam sa il vanezi pe al tau si noi vanam declaratiile tale de avere si ne uitam daca ai declarat toti banii incasati. O intrebare de final: un loc de munca cand ai de gand sa vanezi?

Da stim! Ne-am intors pe baricade!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s