Jurnalisti sau dame de companie?

„Lista lui Vântu în structurile publice are în jur de 150 de nume“ era anunţul grandoman făcut în martie 2009 chiar de către SOV. Astăzi, Vîntu, îngenunchiat de statul întărit la cererea sa, regretă banii dați inclusiv jurnaliștilor plătiți „cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri”, după cum a scris SOV pe facebook din închisoare. În anul 2010, dezvăluiam în ziarul Curentul lista sumelor încasate de ziariștii și analiștii dependenți de filonul de bani al lui Vîntu. Nu știm la care dintre ei s-a referit SOV dar îi rememorăm și îi transmitem și un mesaj lui SOV „monșer, prost nu e cine cere, ci cine dă”.
/…/ Ruxandra Săraru, care a primit peste 460.000.000 de lei de la Realitatea Media, pe drepturi de autor, într-un singur an. /…/
Ruxandra Săraru 1.500 EURO pe lună –
Şefa Departamentului de Comunicare şi Marketing al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ruxandra Săraru, s-a aflat şi ea pe statele de plată ale lui Vântu la Realitatea Media. Pentru serviciile prestate în slujba mogulului, Ruxandra Săraru a încasat 1.236.760.000 de lei vechi între anii 2007 şi 2009. /…/” Materialul complet in gasiti AICI.

ruxandra sararu

Rubrica pamflet pe baza zvonurilor de pe holurile institutiei!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s