Adi, nostalgic dupa Pula (Croatia)

Adi, acest Ze(o)rro al timpurilor noastre, acuza prin postarile sale hilare de pe blogul personal Consiliul de Administratie din perioada 2013 – 2014. Ciudat nu? Sa ne gandim bine. Adi, Adrian Moise alias camatarul Zerro are o problema cu memoria si nu isi aduce aminte ca facea parte din acel Consiliu de Administratie in care arunca cu rahat.
De la aruncat cu rahat (doar a fost in vizita la ambasada Turciei) a trecut la Soni (ala cu mancarea), la nostalgii culinare, la Vama Veche. El nu spune ca in viata lui nu a calcat in Vama pentru ca el isi facea concediile prin toata Europa pe banii Radio Romania sau pe banii Sindicatului de buzunar pe care il reprezinta si il mulgea. Daca a ajuns Moise sa incurce Pula (statiune din Croatia) cu Vama Veche, iar unii pun botul la minciunile lui, inseamna ca e grav.

Funny-Images-334

Ce nu spune camatarul Moise? Ce ascunde el? De ce nu publica pe blogul personal o explicatie legata de cei 200000 euro dati cu camata?
Ii e rusine! Da, auziti foarte bine. Pe surse am aflat ca Moise a scris un autodenunt prin care spune ca „il durea” o rusine in partea dorsala si de aia nu a trecut acei bani dati cu camata in declaratiilor de avere, timp de 7 ani. Acum sa ne fie si noua rusine ca nu il credem si speram ca nici institutiile statului sa nu il creada pe acest camatar.
Acum vine intrebarea interesanta: de unde a strans atatea bani? Din salariu? Din ciupeli la deconturi? Din comisioanele de la ajutoarele de boala ale angajatilor? Din comisioanele de la deconturile de concediu? Din vanzarile de asigurari ale sotiei? Din comisioanele prin care „recomanda” anumite destinatii?
Credeti ca o sa isi dea rusinea deoparte si o sa ne spuna de unde a strans o roaba de bani? Noi nu credem, insa asteptam sa intrebe cineva pe legea 544 care a fost valoare deconturilor sau a altor venituri incasate de Moise in perioada 2010 – 2014.
Deci, ma Zerro, aparator al oamenilor usor de prostit, cu IQ plutitor, de unde ai cumparat atata tupeu? Cat crezi ca o sa iti mai mearga?
Noi incercat sa te ajutam si iti vrem tot binele din lume.
P.S. Ai udat ficusul din balconul de la casa de vacanta?
Stati pe receptie. Ii facem trafic lui Adi. La garsoniera din Rahova!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s