Trailer – Moise in „vacanta”

Anul acesta Moise isi lanseaza productia cinematografica „montata” pe banii membrilor de sindicat ZUZ-Romania, in varianta1D, 2D si 3D (in functie de bustul amantelor). Pe surse am aflat ca o sa fie o lansare mare, cu covor rosu, chiftele, mascati, dube albastre, girofaruri si gardieni. La intrare, fiecare participant primeste din partea camatarului, la alegere, o cutie de vaselina sau un sapun cu protectie totala. Momentan, camatarul Moise nu a stabilit locul premierii, insa am aflat pe surse ca este vorba de Rahova sau Jilava, pentru ca la IGPR nu e loc de intins covorul rosu.

Tot pe surse am aflat ca o sa fie o premiera lacrimogena (de la gazele mascatilor?), iar partea a doua o sa fie filmata de la „racoare” si prezentata pe blogul personal al camatarului, camatar care nici acum nu ne explica cum a facut el rost de 200.000 euro pentru camata nedeclarata timp de 7 ani. La lansare toti invitatii sunt rugati sa vina in haine cu dungi verticale, primind la intrare un numar care trebuie afisat pe piept. Mascatii prezenti la eveniment ofera gratuit o poza alaturi de cel mai iubit lider de sindicat din galaxie.
Moise o sa isi faca intrarea flancat de cele doua iubiri, sotia si amanta Iulia, iar fondul muzical este asigurat de orchestra puscariasilor pofticiosi. La eveniment sunt invitati unul si unul, alesi personal de catre Moise. In ultimul timp camatarul a consumat un top de hartie pentru imprimarea de adeziuni pe care o sa le imparta la dusuri.

Curiozitatea nu ne da pace asa ca am trimis o cerere oficiala de acreditare la acest eveniment intergalactic si asteptam cu interes legitimatiile de presa din partea camatarului-pompier. Speram sa dea dovada de o deschidere totala fata de presa, nu numai fata de viitorii sai vecini de „garsoniera”.
Acestea fiind zise promitem sa va tinem la curent cu desfasurarea evenimentelor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s