Scopul scuza miljoacele. Astazi va explicam despre 25%!

Cam da, pentru ca scopul lui Moise este sa incaseze bani de la Radio Romania. Sa o luam cronologic. Pana in 2014, camatarul Moise (nu am uitat de cei 190.000 de euro dati cu camata si nedeclarati 7 ani) a fost in Consiliul de Administratie al Radio Romania. Functie de conducere si de decizie. Corect? Pana la expirarea mandatului membru (sa nu va ganditi la prostioare ca el e expirat de mai multi ani) in 2014, el impreuna cu alti 12 sau 13 (e greu de socotit) persoane au facut parte din CA. Pana aici e totul ok. Intrebarea este: de ce nu a cerut Moise acest spor de fidelitatea cat timp ocupa o functie de decizie?
De ce nu a cerut camatarul Moise in Consiliul de Admisitratie sa se includa pe ordinea de zi cererea sporului de fidelitate? Va spunem noi! De smecher! In fata oamenilor „poza” ca aparator al drepturilor salariatilor, iar in realitate tragea sforile ca sa ii mearga lui bine. A obtinut de la Demeter o marire consistenta pentru doamna Moise (ajunsese la vreo 3500 lei pe luna) care nici acum nu se stie cu ce se ocupa, a avut grija sa isi creasca veniturile de peste 10.000 lei/luna prin deconturi si alte invarteli, plus multe alte smecherii.
Azi, camatarul vine si cere in instanta sporul de fidelitate de 25% pentru perioada 2011 – 2013, cand el decidea in CA bunul mers al institutiei. Sa intelegem ca nu a vrut sa deranjeze?! Cam da, asta e. Mai e insa ceva ce camatarul Moise nu va spune si o sa va spunem noi.

Daca el depunea in nume propriu o cerere pentru acordarea celor 25%, instanta ii dadea vant pe scari de nu se vedea, insa atragand de partea lui mai multi fomisti a reusit sa cheltuie banii contribuabililor si timpul judecatorilor. Corect? Aia nu sunt bani publici irositi cu sutele lui de procese fara noima? Sa revenim la sporul de fidelitate. Moise urmareste interesul personal pentru ca in cazul in care sa zicem ca o sa castige (poate apare un razboi intergalactic sau vreo zana maseluta) el incaseaza potul cel mare. Toti fomistii se aleg cu 1000 sau 2000 euro de caciula, iar camatarul Moise se alege cu zeci de mii de euro! Asa e cand ai avut un salariu baban.
Deci, concluzie! Nu lupta si minte pentru voi, ci pentru el, pentru binele lui! Asta ca sa va intre bine in cap si poate va treziti si nu mai puneti botul la minciunile lui. E clar? Moise se foloseste de voi pentru a castiga el. Voi restul sunteti bagati la „diverse”!

mav

Sa nu uitam. Mai e ceva. In momentul in care se castiga acei 25% (inca ne uitam dupa flota stelara pe cerul Romaniei), peste 50% din bani merg la avocat si la Mediasind. Asta in cazul aveati planuri de cheltuit bani nemunciti.

Noi credem ca am explicat pe intelesul tuturor fomistilor, asa ca mai repede ajungeti pe Marte, ca flota stelara nu o sa vina (Zana Maseluta e ocupata cu Pestisorul de Aur), iar voi tot cu datorii ramaneti daca nu puneti osul la munca!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s