Stiri de weekend – Se strange latul

Adi, Adi Moise e un om, pardon, un mincinos de succes asa ca nu mai are rost sa ii amintim de cei 190.000 euro dati cu camata si nedeclarati timp de 7 ani, insa putem sa observam ca dupa ce a mintit oamenii din radio (nu sunt multi ca ii numaram pe degetele de la o mana) acum a inceput sa minta si jurnalistii. Sa il luam pe Tolontan care de ceva timp e tarat intr-un noroi urat mirositor chiar de catre camatarul Moise. Tolo, de buna credinta a muscat momeala si a scris, dar a scris prost despre „realitatea” imaginata de Moise.

Ok, esti jurnalist, insa nu verifici si tu ce publici? Poate in fuga dupa trafic dai crezare unui mincinos ca Moise. Nu iti e frica ca te faci de ras? In primul rand 98% din comentariile de pe blogul lui Moise sunt postate chiar de el, iar la articolele lui Tolontan posteaza familia lui impreuna cu cei 5-7 pitici aflati in subordine, iar cand apare cineva care spune adevarul sar toti ca viespele. Da, domnule Tolontan, asta e Moise care te-a manipulat intr-un mod grosolan. De restul care au pus botul la minciunile lui nu mai spunem pentru ca presupunem ca au fost platiti.

Stim ca Moise a fost in Temisana si mai stim ca in acest moment se strange latul in jurul faptelor sale de spalare de bani si fals in declaratii in legatura cu cei 190.000 de euro, asa ca incearca sa deturneze subiectul.

clipboard02

Foto exclusiv cu drepturi de autor si alte cele. Nu copiati fara sa platiti ca altfel moare de foame.

Dupa cum vedeti Moise a fost asaltat in parcarea din str. Temisana, blocand pentru minute bune traficul. A fost nevoie de o interventie in forta a trupelor de puscasi marini pentru fluidizarea traficului auto si pietonal (text pamplet).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s