Avertizor, hâc, de integritate! Hâc!

Avertizor, hâc, de integrrrritate! Cam asa se poate recomanda jurnalistul Gombos, dupa care sa arunce o scuza. Ii venise pe invers sucul de struguri fermentati, suc degustat la o dezbatere in care s-a recomandat avertizor. Acum e foarte simplu sa fugi si sa te ascunzi in spatele legii nr. 571/2004, pentru ca nu mai iti aduci aminte ce ai spus dupa cateva pahare de strugurel. Un avertizor de integritate trebuie sa aiba o anumita conduita, iar Gombos nu a dat dovada de ea. Ne-am gandit sa ajutam putin comisia (daca ii dati un suc spune tot. il toarna si pe Moise) si sa prezentam poza in care domnul jurnalist Gombos strangea la piept (sau mai bine zis asezase paharul pe burta ca ii tremura mana) strugurelul rosu ca sangele.

2

Gombos in dreapta imaginii (mai multe detalii AICI)

Se vede clar ca zeul strugurelului a fost la putere la dezbaterea in cauza, fiind partener al „evenimentului”. Acum stam si ne intrebam, daca continutul paharului ii luase mintile sau asa e el in starea naturala. Sau mai bine nu ne mai intrebam ca pierdem vremea. Cine se aseama se aduna, intr-o ecuatie in care Moise Adrian Valentin, camatarul sef al sindicatului dirijeaza din umbra intoxicarea asupra Radio Romania.

Gombos, zambeste la camera si poate dupa tratamentul cu „sucul de struguri” iti creste si parul. Nu pe limba, ci pe cap ca vine iarna, iar fularul pe modelul lui Basarabescu nu o sa te ajute prea mult.

Anunțuri

5 gânduri despre “Avertizor, hâc, de integritate! Hâc!

  1. O poză în care omul servește un pahar… la fel ca încă 3-4 domni (îmbrăcați mai protocolar, ce-i drept) ce se pot vedea prin preajmă, pahar oferit probabil, cu generozitate, tot de RRA. Ce are însă de spus, omul ce ține un pahar în mână?!? Ce mai contează, nu mai contează. Nici ce a spus deja și nici ceea ce ar mai avea acum de comentat; vajnicii ziariști perspicaci au fost pe fază, l-au pozat și etichetat.
    Acest comentariu a fost moderat

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s