Sange de jurnalist

Se pare ca a explodat traficul 2u2romania.wordpress.com dupa ce am postat (pentru a doua oara) o poza in care „avertizorul de pahar” apare tinand in mana, pardon, pe burta, un recipient cu un lichid ce seamana a „suc” de struguri. Dorim sa precizam ca, la cerere, postam si inregistrarea completa in care se observa cum lichidul din recipient se evapora ca mai apoi sa apara dand curaj personajului fara par. Noi nu o sa ne pierdem vremea sa numaram paharele, insa daca aveti curiozitatea sa le numarati, va ajutam cu cea mai mare placere.
Pe surse am aflat ca se pune la cale o dezbatere de toamna la care isi anunta prezenta si camatarul Moise Adrian Valentin, impreuna cu Rusu si Gombos. Pana la dezbatere va oferim un trailer:

Rusu si Gombos accelerand spre destinatia finala!

Acum doua zile, in linistea de la etajul 3, se auzea clar zgomotul creioanelor rupte, lovituri in faianta de la wc si glasul cristalin al lui Basarabescu indemnand la unitate. Unitate de pahar? Oare cum fac astia de se aduna toti in acelasi loc nu stim si chiar ca nu vrem sa aflam. Moise a ramas in fund pe scari batand nervos din picior si gandindu-se cu ce a gresit de nu ii mai raspunde Tolontan la telefon. Nu e bai. O suna pe Iulia ca ea raspunde deschizand usa de la apartament, pregatita de „meditatii”.

Deci, domnule mare jurnalist Gombos, de ce e supararea asta mare la dumneavoastra? Spuneti barbateste cate pahare de vin au fost in ziua aia si gata problema. Ce a fost dupa nu mai contabilizam ca ne incurcam in fular si putem avea un accident de munca.

Sa fiti iubiti, pana data viitoare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s