Intoxicarea continua

Nici in visele noastre cele mai de cosmar nu ne-am gandit ca Tolontan pune botul la vrajelile mincinoase ale camatarului Moise. Pe langa faptul ca nu verifica (doar e jurnalist de investigatii) cum a ascuns Moise Adrian Valentin 190.000 euro si cum a dobandit aceasta suma Tolontan arunca mizerii in postul national de radio. Pai, bai tonto, intelegem ca ai ordin sa denigrezi Radio Romania pana la urmatoarele sondaje de audienta, iar acum dai impresia ca esti o carpa de sters pe jos. Iti aduci aminte de carpele care se puneau pe un T de lemn cand se spalau holurile de la scoala? Aia incepi sa pari.

Ce spune Tolontan despre intrarea jurnalistilor care nu sunt angajati la Radio Romania: „Nici la Palatul Parlamentului, nici la Guvern, nici la Cotroceni, nici la Înalta Curte de Justiție nu trebuie să anunți cu 24 de ore înainte și să obții aprobarea obligatorie a șefului instituției!”

Nici la prieteni nu intri in casa daca nu suni la usa, iar daca nu e nimeni acasa doar nu vrei sa iti lase usa deschisa ca tu sa le scormonesti prin lenjeria intima. Asta in cazul in care ai prieteni, tu tolo, fiind inhaitat cu un camatar de cea mai joasa speta.

Stim ca stai prost cu timpul asa ca iti oferim cateva proceduri de acreditare, inclusiv la Cotroceni sau Guvern: Guvern, Cotroceni, Ministerul Dezvoltarii, Senat, Camera Deputatilor, MAE, TVR.

screen_shot_2016_08_24_at_23_30_30_59757500

Deci Tolontan, ti-a cerut cineva sa zambesti la aparat sa iti faca poza? NU! Ti-a cerut cineva sa aduci o cerere? NU! Ti-a cerut cineva sa declari ce ai in buzunare? NU! Atunci care e problema ta? Ne pare rau ca nu ti-am intins covorul rosu si nu te-am servit cu o bere (poate te cinsteste Gombos la barul unde lucreaza ca un job de jurnalist nu a mai gasit)! Sa fim seriosi. Ai intrat intr-o mocirla prin asocierea cu Moise, de nici firele de par nu ti se mai vad.

Mai bine va luati un „job” adevarat sa nu ajungeti NoJob ca Moise!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s