Multe ore fara licoarea lui Bachus

Ieri, adica vineri 7 octombrie 2016, Moise a venit sa ii tina spatele lui Gombos (la Rusu parea destul de obosit si plictisit) alaturi de o sticla de apa plata la 2 l. Putem interpreta ca a adus apa sfintita langa un vampir? Mai glumim si noi ca intre colegi ca tot il doare pe Catalin de noi. Data viitoare cand ne intalnim ne salutam cum o facem de fiecare data: SUS-Paharul!
Revenind la Moise putem spune ca a intarziat motivat, fiind retinut de masa mare de protestatari la Radio Romania, dupa cum ne informeaza Hotnews: „Mai multi angajati ai radioului public protestau vineri dimineata pe culoarele institutiei fata de cercetarea disciplinara a doi dintre colegii lor, Catalin Gombos si Alexandru Rusu.” /…/ „La protestul de pe culoarele radioului au aparut doar patru angajati, carora li s-au alaturat apoi alti trei (=7). Cei mai multi dintre protestatari sunt de la Radio Romania Cultural si Radio Romania International (adica TOTI 2).” Cum adica? Gombos nu a primit sprijin din partea colegilor de la Romania Actualitati?

jpg-1Foto NotHews: Cei 7 angajati care protestau

La aceasta cercetare au participat si jurnalisti de la Cartoon Network, Disney Channel, Minimax, Disney Junior, lipsind cei de la Animal Planet. Asta da motiv de amanare. Pe tot parcursul transmisiunii am avut impresia ca e un concurs de supt pixul, de sters nasul cu maneca de la sacou, de scarpinat in nas etc.

gombosGombos a sosit cu patura dupa el si cu pixul dulce acrisor!

NOTA: O transmisiune pe internet costa 180 euro TVA inclus – 30 min., ceea ce inseamna ca domnul barman, Gombos, a platit in jur de 1000 euro pentru show de la cercetarea disciplinara. Intrebare fara sens: ce salariu are acest jurnalist de isi permite o asa aroganta?

privesc

Acest articol este in curs de actualizare!

 

Anunțuri

3 gânduri despre “Multe ore fara licoarea lui Bachus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s