Pana unde merge prostia!

Astazi e weekend, iar camatarul Moise viseaza cu ochii deschisi ca a ajuns Redactor Sef la wc-ul public din parcul Izvor. Vrea acolo ca sa se dea parlamentar! Deci cum visa Moise asa linistit, hop a venit repede o idee deocheata. Cum sa inventeze el roata! Cu gandul la blonda de la et. 2, a clocit un articol de „presa de struguri” semnand la sfarsit Red Sef. Adica seful rosu? Mai asistatule social care mai acum 2 zile ziceai ca nu e bine sa se scoata taxa radio, acum o intorci ca la Ploiesti?

csectioncomics-comics-news-journalist-789310

Ce ne povesteste Moise (si aici nu vorbim despre 190.000 euro dati cu camata) pe blogul sau de 2 lei: Ovidiu Miculescu a decolat ieri spre răsărit, în insula Bali (nu știm dacă la bussines class sau la economy, dar vom afla cu ajutorul Legii 544/2001). Se pare că va participa la Adunarea generala a ABU.Intrebarea pe care și-o poate pune un cetățean plătitor de taxă radio este: – De ce plătește el taxa radio pentru ca un președinte-director general să cheltuiască banii publici pe deplasări în țări exotice și care este beneficiul pentru ascultătorul de Radio România ?O să încercăm și noi să aflăm, mai ales acum când Liviu Dragnea – șeful PSD , dorește să anuleze taxa radio-tv.”

Pai bai Jurnalistule camatar, daca foloseai Google-ul observai si aflai multe si astfel poate nu mai scoteai minciunile de azi. Sa iti povestim noi, usurel, ca sa nu te ia cu ameteala. In primul rand ABU plateste tot pentru participantii de la conferinta, asa ca iar ai dat cu mucii in fasole (fasolea culeasa din gradina ta, de la casa de vacanta). Daca nu ne crezi poate e bine sa citesti mai jos, asta in cazul nu iti intra parul din nas in ochi si iti obstructioneaza vederea.

Conferinta organizata de ABU

Cheltuielile legate de organizarea conferinţei, inclusiv cazarea participanţilor sunt susţinute financiar de ABU. Surse din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune ne-au informat că, pentru prezenta la Adunarea Generală ABU, Radioul Public plăteşte doar diurna participanţilor fără a fi implicate alte cheltuili legate cu deplasarea sau cazarea. Participarea are loc la invitaţia secretarului general al ABU Javad Mottaghi. ABU cuprinde, prin ţările membre, o audienţa de aproximativ 4 miliarde de persoane.

În cadrul principalelor secţiuni ale reuniunii, Radio România, reprezentat de preşedintele-director general Ovidiu Miculescu, va avea patru expuneri. A fost prezentat festivalul internaţional de teatru radiofonic Grand Prix Nova, organizat de Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) în luna iunie la Bucureşti (44 de radiodifuzori din 21 de ţări). Printre proiectele de succes Radio România prezentate în cadrul dezbaterilor se numără şi programele Radio România pentru minorităţi, în secţiunea de dezabateri dedicată acestei problematici. Preşedintele director-general al SRR Ovidiu Miculescu urmează să prezinte şi implicarea Radio România în organizarea anul viitor, la Bucureşti, a conferinţelor Media 2020 şi Public Broadcasters International (PBI) 2017.

Acum poate ca vrei sa cunosti si care e principalul motiv pentru care a ajuns fostul tau sef acolo. Nu? Ai o boala pe el de nu te intereseaza ca in acest moment cand dai in institutie dai si in angajatii ei care chiar muncesc in comparatie cu ce ai facut tu pe vremea cand spuneai ca esti membru in CA. Poate ai uitat ca in institutia spre care arunci tu cu rahat lucreaza si nevasta, dar si amanta ta. Doua amarate care nu mai stiu cum sa iti potoleasca dorinta ta de razbunare (glumeam). La cumparaturi mergi cu banii pe care ii incaseaza sotia ta, bani multi pentru care nu face nimic. Dar ce te intereseaza pe tine? Tu esti un camatar care a stiu sa ciupeasca fara sa munceasca o secunda.
Acum sa iti spunem si motivul principal al vizitei lui Miculescu. Iti reamintim ca asta pe care il faci tu dobitoc a platit prin salariul de peste 3500 lei/luna, sedintele de karate ale copilului tau, dar si motorina cu care o plimbi pe blonda de la et.2 prin cele mai ieftine moteluri din Bucuresti. Deci:

Pericolul reprezentat de desfiintarea taxei radio

Potrivit surselor citate, managerul general al SRR va discuta cu conducerea ABU despre legea iniţiată în Parlament care prevede elimnarea taxei radio, iniţiativă legislativă ce va limita autonomia şi independenţa serviciilor publice media din România.

Uite cam ce mai spun astia. Vezi? Daca nu dadeai bani cu camata poate ajungeai si tu in Bali, ca mde, acum nu iti mai place in Pula. Vrei ceva mai exotic si cu domnisoare ieftine care sa nu inteleaga ce spui, dar sa creada cand le spui ca esti mare mahar la tine in tara, cand tu in realitate esti un parlit de om.

Vrei sa vezi de unde am luat informatii? De pe Google bai camatare. O puteai face si tu fara sa consumi hartie pentru 544. Uite sursa AICI.

Te-ai desteptat sau tot cu blonda esti in cap? Te crezi jurnalist acum nu? Poate esti jurnalist in oglinda ca daca esti pe usa blocului esti un simplu cersator de functii! Te pupam si iti dorim un weekend placut in continuare. Mare grija dubele cu geamuri fumurii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s