Moise cerseste indurare!?

Luna trecuta, mai exact pe 31.10.2016, camatarul Moise Adrian Valentin a avut termen la procesul cu cei 190.000 euro dati cu camata. Este un proces penal al penalului Moise, care incearca prin toate mijloacele sa ceara indurare instantei. Am aflat pe surse ca a cerut clementa pe motiv ca i-a fost rusine sa spuna si sa declare ca a dat cu camata 190.000 euro. Il stim pe Moise ca un personaj rusinos care de rusine are peste 100 de procese pe rol. Hai sictir! Faptul ca a dat cu camata acei bani poate e mai putin relevant. Ceea ce ne intereseaza pe noi este sursa acelor bani nedeclarati timp de 7 ani in declaratiile de avere.
Azi ne-am mai uitat odata pe veniturile declarate si nici daca statea cu norma intreaga in parcul de la Opera nu reusea sa stranga intr-o viata de om acesti bani. Nu mai spunem ca pana in momentul in care a aparut procesul in care isi cerea banii el a mers pas-pas sa nu il vada lumea. 7 ani a mintit, iar acum vrea clementa?

moiseStam si ne intrebam cum poate acest infractor sa ii acuze pe altii ca fura sau ca mint, in timp ce el e urmarit penal. Romania este mereu surprinzatoare! Partea interesanta este ca inca mai mare o mana de sustinatori care sar si in rahat pentru el. Si pentru ce? Oameni buni, sustinatori ai acestui camatar, voi chiar nu realizati cati bani a dat individul asta cu camata? Glume cu ficusul am mai auzit insa cum il poti sustine pe asta? Pe Iulia o intelegem, insa pe restul nu, sau poate Moise e un exemplar bi. Asa s-ar explica multe in cazul de fata.
Recomandarea zilei: vaselina cu aroma de curmale!

Abia asteptam sa vedem cati ani cu executare primeste Moise si nu mai e mult pana aflam: 10.11.2016. Tic-Tac, Tic-Tac, Tic-Tac.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s