The Show Must Go On

Stiati de dezbatere? Noi am aflat mai pe seara asa ca ne-am aruncat un ochi pe ea si ne-am crucit la propriu, dar si la figurat. Se pare ca domnul Iohannis a fost pus sa asiste la o mascarada regizata de Mediasind si ActiveWatch, cabaret in toata regula. Noi nu am inteles de ce moderatorul nu a intervenit cand mai toti au batut campii pe langa subiect. Concluzii: sala mica (din motive de securitate – de zici ca venea Dragnea cu toporul sa ii taie pe participanti), lume proasta in general (unii citeau dupa fituica primita) si ce ne-a uimit cel mai tare a fost lipsa reprezentantilor din partea angajatilor. Spre surprinderea noastra in sala se gaseau „muschetarii”, cei 4 plus Godinac. Adica nu am vazut un Cartel Alfa, un BNS, nimic. Liniste totala la aceasta „dezbatere”. Am aflat ulterior ca sindicatul reprezentativ nu a putut participa din lipsa de locuri. Hai sa fim seriosi. Participa Basarabescu (din partea sincatului cu 5 oameni), participa Rusu (dupa figura sigur „citise o carte” pana sa inceapa piesa), participa Gombos (pe surse am aflat ca si-a luat liber o zi fara plata de la barul unde „lucreaza”) si culmea, participa Moise, acest camatar dovedit care coordoneaza un grup de presiune (nu putem sa ii spunem sindicat) de vreo 6 persoane plus o amanta si o sotie.
Vreti sa le vedeti figurile de „oameni importanti”. Facem precizarea ca Rusu isi luase moaca de persoana cultiva, Moise facea poze si transmitea „photo live” pe pagina citita numai de el, Basarabescu ranjea fasolea cu doua degete ridicate, iar Gombos parea din alta lume, din lumea lui strugurel.

dezbatere

Deci dragilor, daca ei sunt reprezentantii salariatilor va rugam sa ii trageti de maneca sau de fular cand ii vedeti prin institutie. Va rugam respectuos sa ii intrebati cum au ajuns acolo si nu dati dupa ei cu mere, pere sau banane stricate. Ei nu au vreo vina ca sunt asa cum natura le-a decis soarta. Va rugam sa ii priviti cu atentie si poate va intrebati daca aceasta „dezbatere” a fost cu adevarat dezbatere. Cei 4 au parut plictisiti tot timpul si fierbea sangele in ei din dorinta de a lua cuvantul.
Am mai aflat (tot pe surse) ca pentru reprezentantii CA al Radio Romania, organizatorii au rezervat un singur loc, si acela dupa multe discutii in contradictoriu. Adica organizatorii au vrut ceva fara oamenii implicati direct. Tot respectul pentru Demeter care a punctat corect si coerent pe subiectul taxei radio. In rest, numai de bine.

clipboard03

Pe Rusu nu il mai incadram ca duhneste si distorsioneaza si mai rau poza. 3 sunt un exemplu suficient. Daca doriti sa revedeti inregistrarea acestei „dezbateri” de la care nu putea sa lipseasca Tolo, acest guru al jurnalismului de investigatii platit din bani publici puteti intra AICI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s