Se cere demisia?!

Pe internet sunt diverse persoane care nu stiu nici sa manuiasca tigaia in bucatarie sau sa isi lege sireturile la incaltarile cu arici si cu toate acestea ele bantuie in online emitand pareri, opinii sau rezolvari la probleme despre care nu au habar. Zilele trecute, camatarul Moise, a primit o intrebare stupida la care a dat un raspuns pe masura IQ-ului personal. In mare ii dam dreptate ca a ramas blocat la intrebarea „Ce face sindicatul, domnule Moise?” pentru ca el nu mai reprezinta un sindicat, ci un grup de frustrati si natarai care se opun pana si mersului la toaleta.

oie_1972837a1gpidf6

Ne permitem sa ii explicam doamnei/domnisoarei magda ca este vorba de Consiliul de Administratie din perioada 2010-2014, perioada in care camatarul Moise Adrian Valentin facea parte din CA si castiga peste 10.000 lei/luna plus alte beneficii (deconturi, cazare, diurne, plati pentru comisii sau alte ciupeli).
In primul rand intrebarea a fost pusa unui om care nu mai are un sindicat, iar in al 2 lea rand, acest om, devenit ulterior somer nu poate sa isi exprime o parere. De ce nu ne povesteste Moise cu isi negocia intrarile in comisii oferint in schimb voturi pentru hotararile din CA?
La sfarsitul acestui text de weekend va reamintim cum a vrut sa intre Moise pe usa din dos a institutiei, folosind intermediari si putin (putin mai mult) santaj. Poate va dati seama pana la urma care e miza acestui camatar.

Bravo Moise! Felicitari pentru raspuns! De foarte mult timp nu ai fost asa lucid! Ne bucuram din suflet ca ai inceput sa iti iei pastilele!

Anunțuri

2 gânduri despre “Se cere demisia?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s