Atacul meduzelor continua

UPDATE: O sa va dezvaluim in curand numele celor care cumpara cosmetice si parfumuri de la Catalin Genunchi alias Cracanel, dar si numele persoanelor care se perinda prin biroul domnisoarei Sararu. Mai sunteti curiosi sa stiti ce mai face tanarul director? Inca asteptam punctul de vedere al jandarmilor care pazesc institutia referitor la subiectul Cracanel!

Stiti meduzele alea scarboase, din mare, care te inteapa fara motiv? Cam asa au inceput sa intepe fara motiv si meduzele din Radio Romania, dar si meduzouiul camatar care pazeste geamurile institutiei mai ales cand e CA! Poate pica o hartiuta de la madam Sarata! Pai nu? Miroase a ciolan cu ceva carnita pe el! De Moise nu va mai spunem pentru ca somer fiind trotuarul il cutreiera. Subiectul preferat al somerului Moise, este Ovidiu Miculescu, care conform celor de la Romania Libera se afla este internat in spital. Asa a declarat Ruxandra Sararu, direct din sedinta CA. Cata inconstienta sa ai sa te bucuri de necazul unui om? Astia nu sunt oameni, indiferent cat de mult vrei sa „cotonogesti” pe cineva.

Pe surse am aflat ca in ziua in care un procuror cerea documente de la Radio Romania intr-un birou din radio, unii miroseau parfumuri ciordite din strainatate.

oie_o4cvaknbsg7lLa intalnirea de taina a participar domnisoara Sararu, liderasul de carton, Basarabescu, vanzatorul de carnati nenea Timariu si vanzatorul de parfumuri de furaciune Catalin Cracanel, pardon, Catalin Genunchi. Acest Genunchi vinde in Radio Romania parfumuri si cosmetice furate de prin toata Europa cu acceptul unor manageri care chiar cumpara de la el. Oare paza din institutie de ce ii permite sa mearga prin redactii cu punguta pe care scrie mare Radio Romania si sa vanda produse cu o provenienta indoielnica? Asteptam reactia jandarmilor de la paza in legatura cu acest individ, alintat Cracanel.
Nu stim inca daca la aceasta cina, a participat directorasul, insa e clar ca unii au intrat in legatura cu pucistii prin telefon sau sms. Stiti cum e cand simt mirosul de sange? Astia s-ar taia singuri ca sa isi suga sangele si sa se ranjeasca in oglinda. Maria ii acompanie de la pianina din biroul de la et. 6.

Stati calmi si mai bine faceti o cheta mica pentru ca se anunta un nou val de scumpiri la medicamente!

Anunțuri

2 gânduri despre “Atacul meduzelor continua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s