Halatul, cat e halatul?

Va promiteam niste informatii legate de sedinta CA de duminica asa ca ne „destainuim”. Dupa cum bine stiti (a scris toata presa) sedinta a fost condusa de Radu F. in lipsa PDG, care lipsea motivat pe caz de boala (urat din partea unora care se bucura de boala unui alt om). Se pare ca domnul Radu F. a propus sa se desemneze un purtator de cuvant al CA, purtator care sa reactioneze mai promt la atacurile asupra institutiei. Ne gandim ca serviciul Comunicare intra in concediu fara plata cam 6 luni, nu ca a lucrat sau a avut reactie pana acum. Sa revenim la povestile noastre. In urma votului, Nicoleta Balaci a fost desemnata purtator de cuvant, activand o criza de isterie din partea domnisoarei Ruxandra Sararu, care isi dorea cu ardoare sa dea din gura in numele Consiliului de Administratie. Sursele noastre au vazut-o pe Ruxi pe holurile institutiei vorbind agitata la telefon (se presupune ca vorbea cu Maria T) si aruncand vorbe de ocara celorlalti colegi din CA.
O alta sursa ne-a informat ca in acel moment se afla in radio si Cracanel, adica Genunchi, care la sfarsit a plecat inpreuna cu domnisoara intr-o directie necunoscuta. Sa intelegem ca au mers sa bea o dusca la barul de langa Cismigiu unde activeaza Gombos? Oare a venit si Timariu impreuna cu Basarabescu? Nu stim, sau inca nu vrem sa va dezvaluim. Oricum putem avea un subiect de film pe aceasta tema.

oie_rny7yuu3r0af

Totusi, se pare ca al nostru Cracanel nu a plecat prea departe de radio pentru ca la ora 5 dimineata il gasim in cabinele de emisie instigand angajatii la revolta. A primit un sut direct in fund (nu cunoastem inca daca a fost cu vaselina sau a scos ceva gemete de placere) si a fost dat afara pe hol. Am incercat sa aflam mai multe despre numitul Catalin Genunchi si am aflat ca acest individ care nu prea munceste are niste datorii de mii de euro la diverse persoane carora le-a inlesnit vanzarea unor produse in incinta institutiei cu acordul corpului de paza al jandarmeriei. Altfel nu ne explicam cu putea intra cu haine de blana pe usa si sa nu il intrebe nimeni nimic. Carcanel este vazut cam pe la toate etajele din radio, vanzand rujuri, farduri sau parfumuri furate (zic unii).

Tot ca o informatie de ultima ora va comunicam ca Moise Adrian Valentin este disparut „in misiune”(se pare ca vinovat este IGPR). Revenim in zilele urmatoare cu noi detalii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s