Moise Adrian Valentin este URMARIT PENAL!

UPDATE: „SUS” anunta un comunicat! De 4 ore tot scrie Moise la el si ii da mereu cu virgula! Sterge, scrie, sterge si iar scrie. Plange, scrie si tot asa. Partea interesanta este ca denuntatorul a devenit acuzat. Bravo camatare! Poate ne explici si noua ca nu intelegem, care e legatura sindicatului cu urmarirea penala a persoanei Moise Adrian Valentin.

Cei de la Hotnews ne informeaza: „Cei zece urmăriți penal sunt: Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejărel-Nicolae, Moșneag Doina, Alexandru Bertzi, Rădulescu Adelina, Moise Valentin Adrian, Ana Florea și Savu Ileana.”

mascati

Cum spuneai „domnule” Moise Adrian Valentin? Spuneai ca esti cuminte ca un pisic, ca esti integru si ca te lupti pentru angajati, bla bla bla. Usor, usor adevarul iese la iveala! Cam asa se explica disparitia camatarului din spatiul online si modificarea ultimei postari, dar nu uita: google tine minte tot.

Anunțuri

2 gânduri despre “Moise Adrian Valentin este URMARIT PENAL!

  1. Mai jegurilor. Speculati informatia doar in favoarea voastra? Si pana la urma urmelor, netrebnici ce sunteti, macar ala isi asuma sub o identitate cele postate pe susromania. Voi, astia care stati in umbra unui IP credeti ca nu vi s-a luat urma? Va inselati amarnic… dar se vor plati toate la timpul lor, cu varf si indesat. Debarcarea este IMINENTA, iar odata cu marele anonim (care nu este nicidecum cel din scrierile lui Blaga, ci doar un anonim al anonimilor, adica un NIMENI) veti naufragia si voi, toti obedientii de serviciu. Hai sictir!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s