Noi informatii despre „afacerea” Radio Chisinau

UPDATE: Astazi 29.11.2016, Moise a fost chemat sa dea declaratii la DNA (pe surse). Nu stim inca daca e vorba despre cei 190.000 euro dati cu camata si nedeclarati timp de 7 ani in declaratiile de avere sau e vorba de un dosar nou! Aceasta stire nu se actualizeaza precum prostia.

Din cate observam „afacerea” Radio Chisinau dezvolta multe semne de intrebare in mediul online asa ca luam o lupa si ne oprim putin asupra subiectului. Intelegem ca din „grupul de atac” care a pus umarul la incasarea unor salarii de la Chisinau facea parte si doamna Gombos, aflata la vremea respectiva in postnatal? Din cate ne-am interesat legea interzice mamelor care primesc indemnizatie de crestere a copiilor sa presteze si alte activitati remunerate. Oare de aici vine supararea barmanului Gombos? Va prezentam mai jos un text care ne face sa cerem procurorilor verificarea veniturilor lui Gombos si Basarabescu.

2016_10_07_gombos1-mov-still002_rsz

Razboiul intergalactic Radio-Procuratura

Primul film din seria Star Wars a fost prin anii 70. Au urmat mai multe episoade pina cand s-a ajuns si la Chisinau (Galactic Republic) in perioada 2011-2014. Unii vorbesc ca episodul moldovenesc ar fi fost cenzurat in ancheta de la Bucuresti reprosand comisarului de politie si procurorului de caz ca au difuzat doar un promo partial iar filmul nu a mai aparut pe ecrane in plina campanie electorala in Romania. O noua speranta (A New Hope) ca episodul Chisinau sa fie proiectat si la cinematograful din molul Active WTF Mircea-Martin, ar demonstra ca se continua o adevarata saga in numele dreptatii.
Daca dl. („jurnalist”) Moise zis Chewbacca, invitat de Active WTF are dreptate in sensul ca Parchetul ancheteaza si chestiuni legate de Radio Chisinau incepand cu anul de gratie 2011, atunci se pune intrebarea cine mai era la acel an de gratie implicat in Proiectul Radio Chisinau? In acel an parca, dl. Gombos (boy Luke in itari), impreuna cu frumoasa Padame Amidala (in post natal) raspundea de ceva pe acolo, iar (Jabba), dl. Basarabescu era reprezentant SRR intr-un organ de decizie tot pe la Radio Chisinau (Trade Federation) si contract la Bucuresti…..Se mai pune intrebarea de ce acele „activitati” au fost oprite dupa ce si-a inceput mandatul noul CA ? Pentru „deontologi”, Darth Vader a inchis robinetii.
Politia si Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 au inceput o cercetare prin iulie sub discreta monitorizare a lui Obi-Wan. Au trecut primele 90 de zile dar acum au un nou termen de 90 de zile incepind din luna noiembrie, in plina campanie electorala cu tot ritualul prezumtiei de nevinovatie.
Pe la Chisinau s-au perindat intr-o emotionanta traire basesciana si doua doamne onorabile (mai nou regaliste), tot in perioada care face obiectul cercetarii 2011-2014. Alo, Parchetul…ce se aude cu Fundatia Radio (Death Star din perioada 2011-2014)?

Cu stima, avertizori Jedi Master Yoda si R2-D2

Multe lucruri se leaga in acest fel si ne arata principalul motiv de suparare fata de actualul PDG al radioului public, al unor oameni care sub mantia de „avertizor public” doresc sa revina in fata oalei cu fasole si ciolan (tot se apropie 1 decembrie). Pai cum sta treaba domnule Moise? In calitate de mare cunoscator de drept, nu stiati ca madam Gombos nu are voie sa presteze nimic? Sau poate stiati, dar tineati ciocul mic si incasati comision. Presupunem o alta ciupeala care a dus in sus averea stransa in anii de membru in CA.

Observam ca incep sa se desparta apele, asa ca urmarim subiectul cu maxima atentie. Moise ne auzi?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s