Sedinta la biroul executiv SuS Ro-mania

Pe surse am aflat ca in sediul SuS Ro-mania a avut loc o sedinta pe (am scris corect) birou executiv, la care au participat toate persoanele din conducerea sindicatului: Lev si Moise. O zi conduce Moise, o zi conduce Lev si numai pe canapeaua extensibila. In zilele de sarbatoare sau de weekend cand Moise face diverse prin casa, Lev conduce altceva.

clipboard02-1foto pamflet

Am vrea sa va transmitem ca „cea mai iubita dintre pamanteni” nu o sa va lase la nevoie si fiecaruia o sa ii vina randul in functie de suma platita drept cotizatie la sindicat. Primul e Boss-ul cel mai care nu vrea sa introduca un sistem informatic de programare online pentru ca nu mai poate sa sara peste rand. Oameni cu preocupari intelectuale, nu glumite de Resita. Asa e Super Mario?

P.S.: Tocmai am aflat ca Moise, adica sindicatul pastorit, are de plata 2000 lei dupa ce a pierdut un nou proces. Apasa pe poza pentru mai multe detalii!

proces

Dupa cum va spuneam, cadourile de Craciun din partea lui Moise le primiti in natura. Adica la Corbeanca, la casa de vacanta din Giurgiu, sau pe centura Bucurestiului, putin mai sus de Stefanestii de Jos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s