Moise la agatat simpatizanti

E ceva de domeniul fantasticului pentru Moise sa recunoasca ca a ramas in pana de minciuni si intoxicari asa ca a inceput sa caute in cosul de gunoi poate, poate mai prosteste pe cineva. Acum iti transmitem sincer „domnule” camatar ca mai aveai in galaxie un licurici, care a dat coltul si nici „societatea civila” a lui Toma (nu Alimos) sau frectia de sindicat a lui Godinac nu te mai salveaza de dosarele penale sau de furia oamenilor. Ai jucat banii de cotizatie la tribunal, iar acum trebuie sa dai socoteala in fata lor. Trebuie sa spui ce faci cu banii pe care ii tot toci. Nu le-ai cerut bani, dar te-ai infruptat din cotizatie jucand o mana pe care ai pierdut-o. Suntem curiosi ce minciuni o sa le mai arunci si anul asta (de vreo 3 ani tot ii minti pe fraieri) cand or sa te intrebe daca Mosu’ de la sindicat le da ceva in afara de un zambet idiot din partea, sau poate le da 25% spor de fidelitate sau cota parte din camata de 190.000 euro.
Mai nou camatarul Moise duce o campatie agresiva de atras prostimea in sindicatul, pardon, organizatia infractionala pe care o reprezinta asa ca a iesit la agatat insotit de Basarabescu, un alt „lider” de sindicat minuscul. Ce a urmat vedeti mai jos.

oie_2895321dnf6m5e0

Ca stire de ultima ora am aflat ca Moise o sa le ofere cotizantilor cu ocazia sarbatorilor de iarna cate o frunza de ficus, ficus cumparat pe vremea cand facea parte din CA si incasa peste 10.000 lei/luna. Ne intrebam oare daca ficusul a fost decontat la radio de catre camatar. Poate o sa aflam. Oricum stati cu ochii pe noi pentru ca o sa venim cu noi dovezi despre „urzelile” la care participa camatarul Moise si Tarzan pe vremea cand faceam echipa cu Maria, „aparand” drepturile salariatilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s