Parada de 1 decembrie prin ochii lui Moise

Moise a fost in Bucuresti pe 1 decembrie, asa ca stim sigur ca nu a mai halit fasole cu ciolan la casa de vacanta (nu stim inca daca e vanduta sau ipotecata), asa ca a dorit sa ne arate cum a trait el pe viu parada. Fiind jurnalist freelancer ne gandim ca a vandut pozele lui Godinac iar acesta a facut un material beton, impartit catre toate ambasadele din Romania.
Pe surse am aflat ca Moise, camatarul, a incercat sa rupa cordonul de jandarmi purtand la gat un ecuson pe care scria „presa”, insa nu a reusit fiind exilat sa pazeasca toaletele ecologice, toalete pentru care a dus o lupta apriga cu un mic grup de copii. Sa lasam imaginile sa vorbeasca singure.

img_6625Vedem mai sus o poza artistica tremurata, insa in plan indepartat observam si motivul: politia!
img_6630Numele pozei: O mare de fesuri! Abia venit la parada Moise a inceput sa dea din coate pentru a ajunge in prima linie.img_6631Ajuns in prima linie Moise a dat tot peste politisti, motiv pentru care a fotografiat masinile de la Enel!

img_6634Observati grupul de copii care l-a dovedit pe camatar. Acesti copii s-au ales cu plangere penala la Parchet si la ANI.img_6658Camatarul a dorit sa ne arate ca nu a fost singur la parada, ci a fost insotit de doi simpatizanti (in prim plan). Observati mimica acestora!

Eheee, dragii Mosului, oare ce a adus Mosul de la SUS? De ce credeti ca pazea Moise wc-urile ecologice? Din patriotism? Nu credem! Mare grija cand va bagati piciorusele in ghetute pentru ca o sa calcati in ca(ca)doul de la sindicat.
La sfarsit ii recomandam camatarului sa isi puna mintea (daca o are) la contributie si sa vine cu materiale proprii, nu sa copieze ideile noastre. Poate il mediteaza domnisoara/doamna jurnalist Iulia in tainele acestei meserii pe care ea, ca o profesionista, o domina la etajul 2.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s