Incredibil de adevarat!

Procesele camatarului Moise Adrian Valentin sunt un „castig” pentru toti salariatii din Radio Romania si nu spunem asta ca sa il flatam. Il consideram un mare „avocat” si un mare „jurnalist” atata timp cat a „castigat” procesele privind sporul de fidelitate.

Ce ne spune camatarul printr-un calcul matematic simplu:

Drepturile sunt proportionale cu timpul scurs din momentul depunerii cererii la instanta din care se numara 3 ani si se scade perioada scursa de la 14 ianuarie 2014, cand a expirat CCM la nivel de ramura Mass-Media si 13 aug 2015 (3 ani – 1 an si 7 luni = 1 an si 5 luni)

Exemplu de calcul,  pentru un salariat care are un salariu de:

var 1) 1500 lei; 25% la 1500 lei = 375 lei/luna adica 375 lei/luna x (12+5 ) luni = 6.375 lei.

var 2) 2000 lei; 25% la 2000 lei = 500 lei/luna adica 500 lei/luna x (12+5) luni = 8.500 lei.

Ganditi-va bine, sunt banii vostri!

Noi ne-am gandit bine si vrem sa ii multumim pe aceasta cale. Esti un „destept” (nu iti spunem prost pentru ca nu e frumos sa spui vorbe urate in post) Moise. Doar nu credeai ca poate avea cineva incredere in tine si in minciunile tale! Acum sa fim seriosi.
Acum ne anunta ca a mai castigat ceva printr-o stire care sta in actualizare de vreo 20 ore. Nici termenul de garantie la oualele tinute in soare nu e atat de mare si totusi, exista niste indivizi si individe care ii asculta povetele. Serios? Noroc ca ii putem numara pe degetele de la o mana pe acesti adepti fanatici.

La sfarsit ne-am permite si noi o intrebare, o intrebare Mica. Se poate nu? Iti multumim. Deci, intrebarea: Daca te cauta astia de la ANAF la sediul social unde te gasesc? La adresa de corespondenta sau la intrarea din Temisana si sa le spunem noi ca apari tu din cand in cand. Deci? Parca ai fost evacuat din sediul social pe care il aveai in camera 805, dar tu o dai cu Batman in continuare. E legal ceea ce faci cand treci un sediu care nu exista? Intrebam si noi ca nu suntem avocati. Inscrisurile depuse de tine in care treci un sediu social FICTIV se pot considera fals in acte sau nu?

oie_10233343bub1csym

Dupa cum observati, Moise Adrian Valentin alias camatarul jurnalist, a tinut sa isi etaleze scrisul de „domnisoara” cu 4 clase, folosind cel mai probabil un ruj roz, achizitionat de la Catalin Cracanel, in 12 rate egale, fara dobanda. Iti multumim anticipat pentru intelegere si pentru raspunsuri.

P.S.: Pe data de 9 a intrat salariu la radio asa ca poti merge sa iti faci plinul la masina pe banii institutiei in care arunci cu rahat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s