Dosarul lipsa din retrospectiva lui Moise

Camatarul Moise si-a facut o retrospectiva, retrospectiva din care lipseste dosarul in care e cercetat penal si surprizaaaaaa, petent este sindicatul SUS Romania! Adica, pe romaneste, toti cotizantii acestui sindicat de buzunar sunt parte intr-un dosar penal. Anul 2017 se anunta un an plin pentru Moise, dar si pentru sindicalistii lui care intra in rahat pana la gat mergand pe mana camatarului. Sa udati ficusul sa nu se ofileasca.
oie_2020455ud55x5rd

Domnule Albei, poate indrazniti sa il intrebati pe camatarul Moise daca este adevarat ce scrie pe portalul justitiei, ca suntem foarte curiosi ce o sa va mai minta. Pana atunci ramane stabilita treaba cu pisica.

Dragi cotizanti, voi stiati ca suntenti tarati intr-un dosar penal? Nu? Lasati ca aflati acum de la noi si o sa sa fiti pregatiti pentru cand soseste momentul. Suntem curiosi cati dintre voi au semnat pentru ca sindicatul sa fie petent intr-un dosar penal. Nu stiti la ce se refera articolul 488 din codul penal? Va spunem tot noi, mai jos:

CAPITOLUL I
Acordul de recunoaştere a vinovăţiei

Art. 488

Calea de atac

(1) Împotriva sentinţei pronunţate potrivit art. 485, procurorul şi inculpatul pot declara apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

(2) Împotriva sentinţei prin care acordul de recunoaştere a fost admis, se poate declara apel numai cu privire la felul şi cuantumul pedepsei ori la forma de executare a acesteia.

(3) La soluţionarea apelului se citează inculpatul.

(4) Instanţa de apel pronunţă una dintre următoarele soluţii:

a) respinge apelul, menţinând hotărârea atacată, dacă apelul este tardiv sau inadmisibil ori nefondat;

b) admite apelul, desfiinţează sentinţa prin care acordul de recunoaştere a fost admis numai cu privire la felul şi cuantumul pedepsei sau la forma de executare a acesteia şi pronunţă o nouă hotărâre, procedând potrivit art. 485 alin. (1) lit. a), care se aplică în mod corespunzător;

c) admite apelul, desfiinţează sentinţa prin care acordul de recunoaştere a fost respins, admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei, dispoziţiile art. 485 alin. (1) lit. a) şi art. 486 aplicându-se în mod corespunzător.

Noul Cod de Procedură Penală actualizat prin:

Lege nr. 255/2013 – pentru punerea în aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii procesual penale din 19 iulie 2013, Monitorul Oficial 515/2013;

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-procedura-penala-ncpp/art-488

Se pare ca nu va aduce Mosul ce va aduce Moise! Sa fiti buni si iubitori cu el ca vine cu tolba plina de infractiuni la care sunteti complici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s