Intrebarea 3

1Doamna Maria Togina, ce functie de executie (in afara de membru CA) ocupati in acest moment in Radio Romania, functie remunerata cu  aproximativ 8.000 lei/luna?

Anunțuri

3 gânduri despre “Intrebarea 3

 1. Hai ca lesin de ras. Ti se pare ca scrierile tale de pe acest „blog” ar putea fi cuprinse intr-un tratat de diplomatie? Tu vorbesti de limbaj agresiv sau licentios? Hai sictir.

  Apreciază

 2. Mai justitiarule, mai Z(e)oro fara sabie dar cu masca de clown, de ce nu esti tu interesat si de turma „TEXT MODERAT PENTRU LIMBAJ AGRESIV”? Dar de gloata de asa-zis manageri, de la Dana Dumitrescu pana la DJ Furdui de ce nu spui nimic? Ai curajul sa ceri publicarea tuturor salariilor din Radio, de la functiile de executie, ca sa vedem atunci echitate? Te iei de Maria Toghina care a reformat cu adevarat Radioul si l-a scos din kktul lasat de Seuleanu, ca sa vina apoi actori si cameramani si sa-l faca pulbere? Daca nu-mi publici integral comentariul il rog eu pe Moise sa-l publice pe susromania, ca printscreen. Hai sictir!

  Apreciază

  • Stimate domn Moise (sau ce nume de scena doriti sa aveti), nu o sa va publicam tot ce scrieti la bautura din respect pentru cititori. Daca doriti va oferim un drept la replica. Un articol intreg, insa trebuie sa va corectati limbajul. Legat de duduia Toghina si marea reforma, mai usor ca scartaie.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s