Inca un premiu „comestibil”

Sambata, 10 decembrie 2016, Alexandru Rusu si Catalin Gombos au fost premiati cu sticle de vin, de catre un ONG. Intelegem din postarea „marelui realizator” Rusu ca isi dorea ca poza sa ajunga pe post, asa ca incercam noi sa il promovam cum putem. Poza e facuta de Moise sau de Basarabescu? Porcul care e? Nu ne raspundeti ca stim deja.

rusu-vinFoto Facebook Alexandru Rusu

A fost smecher Rusu. L-a bagat in fata pe Gombos si sticla lui de vin, dar va prezentam noi mai multe poze in care apar cutiile pentru ca nu putem baga mana in foc ca mai ramasese ceva in sticla dupa 5 secunde de la primirea „premiilor”.

premianti-624x351Priviti ranjetul lui Rusu. Un ranjet tamp care se oglindeste perfect in chelia inteligenta a lui Gombos.ziaristi-srr

Acel moment in care Gombos spunea ceva la microfon iar Rusu radea de el.

De pe pagina organizatorilor aflam ca Lolec si Bolec au primit „Premiul „Cine a fluierat în Radioul public” – celor doi jurnaliști Alexandru Rusu și Cătălin Gomboș, pentru că au avut curajul să vorbească public despre derapajele profesionale din Societatea Română de Radiodifuziune.”

La acest eveniment de marca organizatorii ne informeaza ca sponsor principal a fost Administrația Națională a Penitenciarelor. Cred ca venisera special pentru Moise!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s