Damele de companie practica cea mai veche meserie cunoscuta in lume, iar in unele tari chiar recunoscuta si taxata. La noi, in Romania, sunt mai multe categorii de dame, iar intr-una se incadreaza fix camatarul Moise Adrian Valentin. Acest urlator de profesie are pana in prezent in jur de 450 de procese si 275 de plangeri penale si civile, un adevarat record in materie de drept. Ca e camatar o stiti, ca a fost un mancator de rahat pe langa toti Presedintii din radio o stiti, ca e penalist o stiti, dar ca e dama de companie stiti? Nu stim inca daca mai profeseaza pe centura (se tot chinuie de o saptamana sa dea zapada din jurul casei si de aia nu mai are timp de voi, prostimea), dar in trecut sigur a fost.
Moise avea tarif fix, de 2.500 lei/”comisie”. Acum nu stim daca la acea „comisie” participau mai multe persoane (adica un fel de swing sau posta), dar el sigur incasa banii, mai cu buzele, mai cu gingiile. Treaba mergea struna pentru dama noastra de (din) companie.

Am primit pe surse cateva informatii extrem de interesante despre modul in care Moise sugea din salariile noastre cate 2.500 lei net. Tariful nu se negocia si se pare ca lui Demeter ii facea placere sa il plateasca ca sa il stie cu gura plina si sa nu il toarne pe la institutiile de control.

In 2011, Moise a supt in luna august de 5.696 lei net din doua contracte (se pare ca al 2-lea a fost o orgie mai hard ca l-au platit in plus), iar in decembrie a revenit la tariful normal si a incasat tot din doua contracte 5.000 lei net. Total castiguri din prestari servicii: 10.696 lei net (pe 2 luni)

oie_pmt6zjsxv1oq

Continuam in 2012, unde gasim dama de companie prestand mai des si incasand mai multi bani (nu a mai prins nimic hard). In luna februarie a fost putin mai solicitat si a supt in „comisii” de 5.000 lei net, din doua contracte de prestari servicii, ca mai apoi in martie, mai, august, octombrie, noiembrie si decembrie sa mai presteze de 2.500 lei X 6, adica 15.000 lei net. Pe intreg anul 2012, Moise a supt de la Radio Romania 20.000 lei net, fara sa mai punem la socoteala indemnizatia de CA si salariul de peste 5.000 lei/luna.

oie_kuhaihmnd2lr

Acum va invitam sa stati stramb si sa ganditi drept. Cum poate o soparla ca Moise sa spuna ca el apara drepturile oamenilor, cand el sugea tot ce apuca, iar noi, restul angajatilor castigam la vremea respectiva 1.200 lei net/luna venind 8 ore la program? Mai e un lucru foarte interesant de spus si anume cum se face ca el se propunea in „comisii” si tot el se vota. Nu e conflict de interese si abuz in serviciu? Oare domnisoara ANI e pe receptie?

Momentan atat, dar mai avem cateva date si cifre legate de famiglia Moise, dar toate la timpul lor. Ramaneti alaturi de noi si o sa mai aflati amanunte despre metodele de supt bani de la institutia numita Radio Romania.

Unele cuvinte din text le putem interpreta ca pamflet, dar asta decideti voi cititorii.

10 răspunsuri la „Moise, dama de companie cu tarif fix”

  1. Sa va dau un pont. Moise a reusit impreuna cu prietenul Brusten sa o treaca pe Gabriela pe alt post mai bine platit. Investigati subiectul ca treaba e cusuta cu ata alba. Merita aflat.

    Apreciază

  2. Auzi, mai, revoltatule mic, lasă vrăjeala! De ce nu erai revoltat când cămătarul lua 5000 de lei de la radio in fiecare luna pe comisii fictive pe care tot el si le aproba in CA? La brutărie cu voi toți, cămătarilor! Te bagi?

    Apreciază

  3. Avatarul lui Revoltat (pe bune)
    Revoltat (pe bune)

    Bun asa. Imi place cum actionezi. Fii atent, Maine pe facebook, pe grup SRR si Radio Romania, vor aparea, ca din senin, toate print screen-urile cu toate taieturile din toate comentariile mele, sa vezi atunci distractie. Nu-ti place cand invoc gasca, asa-i? OKeeeeeeeiiiiii, cum ar zice mare g(c)uru al vostru.

    Apreciază

    1. Distractie e la sanius, nu la aberatiile tale. Ai dat zapada din curte?

      Apreciat de 1 persoană

    2. Da tu esti chiar nesimtit. In 2011-2012 Moise ducea acasa lunar, peste 15.000 lei iar in timp ce unii primeam somatii de la banci el avea de recuperat 200.000 de euro. Ti-a aruncat o aripioara de pui si acum te dai mare bodyguard de camatari. Hai marsi ca ne plictisesti!

      Apreciază

  4. Avatarul lui Revoltat (pe bune)
    Revoltat (pe bune)

    Auzi mai, pupincuristule! Ce treaba am eu cu banii lui Moise sau cu cine l-a platit? – TEXT MODERAT – Problema mea nu este Moise, ci voi sunteti. – TEXT MODERAT – Chiar daca lumea (inca) tace nu inseamna ca ne-am atrofiat cu totii, boule. Countdown a inceput, iar in momentul in care – TEXT MODERAT – isi va lua talpasita sa va vad eu atunci. Vanatoarea de vrajitoare a fost un episod marunt in istorie… Tineti-va bine de chiloti ca s-ar putea sa va cada din cauza greutatii excesive din interior. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Numai amenintari? De muncit cand va apucati sa munciti? Va tinem in spate pe toti acolitii lui Adrian si tot voi sunteti cu gura mare. Treceti la munca!

      Apreciază

  5. Auzi,mai revoltatule celălalt de pe blogul cămătarului, nu vrei sa ne spui tu de unde a avut bani? Sau sa ne răspunzi tu in locul lui dacă era normal sa ridice sumele alea uriașe din comisii inventate? Hai, ne spui?

    Apreciază

  6. Atatia bani încasa el pe lângă salariu si CA? 5000 de lei pe luna, pe lângă altii 7500? Pentru comisii inventate? Si ne păcălea pe noi sa avem răbdare?????? Are curaj acum sa scoată capul????! La brutărie!!!!!!!!!

    Apreciază

    1. E negru pe alb, dupa cum observati.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe