Nu vorbim despre sotia nelegitima a camatarului Moise, ci despre sotia din acte, sotie care are cheia de la sufletul Secretarului General de la Radio Romania Regional. Pai cum se face domnule Florin Brusten? Cum a ajuns sotia camatarului, Georgeta Moise de pe functia de tehnoredactor pe functia de organizator productie? Ce productie organizeaza doamna cu studii medii? Oare e asa potenta sau mai mare e frica de sotul Adrian? Va intrebam acest lucru pentru ca el se lauda cu niste documente prin care sustine ca ii sunteti cam dator vandut. Cine e oare seful la RRR?

Va prezentam mai jos ce am primit pe surse despre doamna Moise Georgeta Gabriela. Interesant nu? Prestati in familie sa intelegem nu? Tot cu tarif fix sau la doamna e negociabil?

g-moise

Acum poate nu stim noi, dar suntem foarte siguri ca nu am vazut scos la concurs postul de organizator productie la Radio Romania Regional. Stiti ceva domnule Florin despre acest lucru sau a fost o miscare pe sub mana?
Observam ca Moise o da in stanga si in dreapta cu angajarile insa de ce nu ne spune si cum a ajuns sotia dumnealui (tipa cu pantalonii de leopard si privirea tampa) sa schimbe incadrarea fara sa stie nimeni. Ceva straluceste si nu e o stea calauzitoare. Sunt girofarele de la DNA.

Intrebam si sindicatul reprezentativ daca stie ceva despre concursul respectiv si poate o sa primim un raspuns care sa ne lumineze si pe noi. Oare daca in 2015 doamna Georgeta Moise castiga fabuloasa suma de 6393 lei/luna, avand functia de tehnoredactor pe studii medii, acum pana unde a putut sa ajunga o fosta educatoare?

Alooo, camatarule Moise, ne spui si noua sau asteptam sa depui o cerere pe 544 ca sa afli si tu cati bani castiga nevasta ta? Noi asteptam, dar nu prea mult pentru ca avem informatii ca a ajuns sa iti aduca acasa peste 8000 lei/luna, adica foarte mult. Noi astia mai fraieri ramanem in continuare pe salarii de pana in 2500 lei/luna, pe cand organizatoare de productii de la RRR rupe bancomatul in ziua de salariu.

P.S.: Oare Brusten o plateste sa iti organizeze tie dosarele? Te intrebam acest lucru pentru ca unele cereri sunt facute pe calculatorul doamnei George Moise. Calculatorul pe care in mod normal trebuie sa organizeze productia. Tot ea sustrage si documente din institutie? Te intrebam pentru ca asa e frumos si apoi dam cu „parul”. Metaforic vorbind!

4 răspunsuri la „Sotia camatarului amanta secretarului, sau secretarul sclavul camatarului?”

  1. Gabriela Moise este organizator productie la Romania Regional dar tot nu face nimic, doar ca primeste mai multi bani.

    Apreciază

    1. Poate lui Brusten ii va fi rusine…zic si eu..sau Miculescu nu stie?

      Apreciază

  2. Acum inteleg de unde avut bani sa isi cumpere noua locuinta.

    Apreciază

    1. Va ofticati? Am cu ce!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe