Am mai incheiat inca un an plin de dezvaluiri asa ca va punem la dispozitie statisticile site-ului 2u2Romania si il invitam pe camatarul Moise sa faca acelasi lucru cu blogul lui de 2 lei 50. Oare are curajul sa dea dovada de transparenta totala sau o sa se ascunda dupa 2-3 comentarii postate de el. Anul 2016 l-am incheiat cu 69,476 de vizualizari si 12,432 de vizitatori unici, comparativ cu cele 6 luni din 2015, unde am avut parte de 27,883 de vizualizari si 5,455 de vizitatori unici. In prezent avem peste 104.000 de vizualizari (informatie publica si transparenta, aflata afisata pe prima pagina!

oie_2204847qpqleyk0

oie_2204858ckd9hc5v

O mare victorie a 2u2Romania a fost blocarea candidatilor MediaSind la alegerile pentru Consiliului de Administratie de la TVR, dar si dezvaluirile despre „marele realizator de radio” Gabriel Basarabescu. Prin dezvaluirile noastre care prezentau dovezi ca MediaSind fraudeaza alegerile si incalca regulamentul, Comisia Electorala s-a autosesizat si a exclus candidatii acestui sindicat de profitori din cursa electorala.

oie_2204912bd2fpfis

Va multumim pentru sustinerea constanta!

15 răspunsuri la „Statistici 2016”

  1. de unde are moise bani de avocati? din camata?

    Apreciază

  2. Voi va dați seama cât e de nebun cămătarul? Dar cât sunt de prosti aia care il urmează? Doamne ferește!

    Apreciază

  3. Ok, eu sunt Moise si recunosc ca semnez cu nicknameul „Nu vreau”. Am mai multe identitati dar limbajul e acelasi. Iulia e amanta mea dar nu inteleg care e problema vostra. Va doare in gasca ca nu aveti intrare la Iulia? Ofticatilor! Hai sictir!

    Apreciază

  4. Eu nu o sa pot veni, dar il trimit pe Bobita. E un maidanez de pe strada mea. Sper sa te rezolvi cu el. Ai grija ca lasa multe bale, dar pana la urma tot raul este spre bine, te mai speli si tu. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Asa o alinti tu pe Iulia? Bobita? Adevarul e ca e pufoasa si de la distanta dar si de aproape, dar are si un suflet mareeeee.

      Apreciază

    2. Ti-ai luat strada din cotizatiile de sindicat? Asta da veste! Prostii tai stiu asta? Multumim pentru informatii!

      Apreciază

  5. Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

    Apreciază

  6. Adriane, Adriane, observam ca privesti cu invidie traficul acestei pagini. Nu vrei sa ne arati si tu de dragul transparentei traficul de pe blogul tau de rahat?

    Apreciază

  7. Avatarul lui Angajat nu somer
    Angajat nu somer

    Bai asta cu „Nu vreau” tu chiar crezi ca noi suntem prostii din sindicatul camatarului? Tu nu esti in stare nici sa iti pui singur prezervativul, asa ca nu am pretentii prea mari de la tine. Vad ca scrie 12,432 de vizitatori unici asa ca incearca sa canti la alta masa.

    Apreciază

    1. Dobritoiule, ai picat in plasa, taica. Nici nu ma interesa altceva decat sa-ti dai arama pe fata. Hai sictir!

      Apreciază

      1. Moise, esti pe langa Bucuresti, adica pe langa subiect. Mai bine incerci o meserie de jurnalist freelander si poate asa mananci si tu o paine uscata. Ai noroc cu Gabriela ca altfel stateai tot la bloc.

        Apreciază

  8. Mai animalelor, din cele 69476 de vizualizari 69000 vi le-am facut eu. Nu pentru ca nu mai puteam de dragul vostru, ci pentru ca va pandeam sa v-o mai trag putintel, asteptand aberatiile voastre la cotitura. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Bine Moise. Esti bine?

      Apreciază

      1. Moise e bine merci. Eu sunt si mai bine. Hai sictir!

        Apreciază

    2. Iubire mie mi-ai spus ca nu poti numara mai mult de un numar din cauza durerii de spate. Diseara te astept la un 69 de mii.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe