Episodul 13 – Studiul individual

 

oie_x7msec04uqv0-: Prietene, canti binisor. Locul tau nu e pe strada, locul tau e in Orchestra Nationala Radio.

-: Multumesc! Sunt in Orchestra Nationala Radio! Acum sunt la un ciubuc, dar la sefi le spun ca fac studiu individual acasa.

 

Rubrica pamflet pe baza zvonurilor de pe holurile institutiei!

Anunțuri

14 gânduri despre “Episodul 13 – Studiul individual

 1. STIRE BOMBA: Am primit pe mail „scrisoare pierduta” adresata Primului Ministru si semnata de: „Artistii Instrumentisti si Artistii Lirici ai Formatiilor Muzicale ale Radiodifuziunii Romane”

  Apreciază

 2. Ce prezentati e partial adevarat. Nu toti componentii din ONR vor acest scandal. Am fost prinsi la mijloc de o mana de 25-30 de colegi care agita spiritele. Eu, impreuna cu alti colegi le-am atras atentia ca ne-a fost bine cand au fost taiate salariii la bugetari, in 2011. O sa va trimit dovada ca acest grup vorbeste in numele tuturor fara acordul nostru.

  Apreciază

  • In cazul in care domnii (un eufemism, desigur) Dobritoiu, Tanase, Ciocirlan si doamnele (ma pufneste rasul) Nico, Vio, Cera imi lasa comentariul needitat pot sa explic de ce s-a ajuns in situatia asta. Pe fond, problema este din cauza prapastiei ce s-a creat intre salarii, pe toate palierele functiilor de executie dar si de conducere. Daca plajele dintre limitele minime si maxime pentru toate functiile erau rezonabile atunci nu ar fi existat o astfel de problema. TEXT MODERAT – PREA MULTE DATE „TEHNICE” MINCINOASE – (NOTA: Moise castiga 10.000 lei/luna acum 4 ani. Ca tot vorbeste de o prapastie intre salarii)

   Apreciază

   • Draga camatarule Moise, iti intelegem frustrarea datorata lipsei traficului de pe tentativa ta de blog, insa aici nu o sa iti permitem sa iti fac propaganda mincinoasa. Daca ai ceva normal de comentat nu e problema, cu toate ca ne injuri la fiecare „comment”!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s