SCRISOARE DESCHISA – Radio România se pregătește de „grevă generală”

Am primit pe 2u2romania un comentariu sub forma unei scrisori deschise catre media romaneasca, comentariu care merita publicat sub formatul unui articol pentru ca este important de remarcat cat de jos a ajuns media din Romania.

Stimati colegi din SRR si din presa nationala,

As vrea sa va transmit ca ma simt revoltat de faptul ca cele mai importante publicatii din mediul online au interpretat protestul meu fata de alocarea bugetara pentru SRR, drept o greva generala, la propriu. Va rog sa cititi cu atentie acel text si o sa observati ca nu am pometit nici macar un cuvant despre o eventuala greva generala si totusi media romaneasca in fuga sa dupa senzational a scris ca „angajatii de la Radio Romania intra in greva generala!„. Total fals! Mesajul a fost foarte clar pentru cine a avut minte sa il inteleaga.
Din cate inteleg au fost reactii si din interiorul institutiei, pe holuri sau prin birouri, iar cea mai vocala a fost doamna Ruxandra Sararu, care, cu toate ca se lauda cu fostele „joburi” de PR sta foarte prost la partea de comunicare si interpretare pentru ca nu a inteles nimic din acel protest. Sa ii aduc aminte doamnei Sararu cum „injura sub acoperire” PSD-ul pentru eliminarea taxei radio?

Eu sunt și membru în Consiliul de Administrație — nu numai jurnalist — din partea PSD-ului și mi se pare aberant că nu am fost consultați în această inițiativă, că această taxă tot de cetățean va fi plătită până la urmă dacă radioul public și televiziunea publică vor fi plătite de la buget. Noi cei din CA am făcut o scrisoare către toate autoritățile românești și internaționale la care s-au raliat mari personalități ale vieții publice din România, dar și principalele organizații internaționale de media și toate organizațiile importante de jurnaliști din lume. Deci, n-am dori să refacem în România modelul unguresc„, a afirmat Ruxandra Sararu.

Inteleg ca doamna Sararu a sucit macazul la 180 de grade si dupa a trecut in 2016 de la pesedism la regalism/tehnocrati, a revenit in 2017 la pesedism. Anul trecut nu facea acrobatii pe sarma impreuna cu doamna Toghina, la Sinaia, in curtea Palatului Peles? Dumneavoastra doamna Sararu, impreuna cu doamna Toghina reprezentati cel mai prost exemplu de jurnalisti care au existat in Societatea Romana de Radiodifuziune pentru ca nu aveti coloana vertebrala si va schimbati dupa cum bate vantul puterii de la guvernare!

Cu deosebita stima,
Andrei C.

Un text sincer care nu mai are nevoie de comentarii din partea noastra! Multumim pe aceasta cale domnului Andrei C. pentru aceste lamuriri!

Anunțuri

3 gânduri despre “SCRISOARE DESCHISA – Radio România se pregătește de „grevă generală”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s