Moise, mancatorul de rahat, recidiveaza

Suntem obisnuiti ca Moise Adrian Valentin, camatar dovedit cu acte sa minta, insa mai nou a inceput sa manance rahat cu polonicul. Recidiva a avut loc ieri cand camatarul a aflat de un OPDG dat saptamana trecuta. Ne-am interesat si va explicam ce da Miculescu „ca nu e de la el” dupa cum ne informeaza Moise.

oie_522844t1etmj3m

Sursa foto: Raportul de activitate al SRR pe anul 2011

Ce da Miculescu, inlocuieste ce a votat Moise alaturi de Demeter in 2011 si anume contractul de achizitie de masini in LEASING OPERATIONAL (in chirie), pentru ca in 2016 au venit baietii si si-au luat autoturismele iar corespondentii din tara au stat mai bine de 8 luni fara mijloc de transport. In plus au fost mai multe pensionari sau plecari din institutie si trebuia actualizat utilizatorul autoturismului. E da, asta scrie in OPDG 53.

oie_522827nf7twxl8

Nu iti mai amintesti Moise cum ai votat cu doua maini hotararea pentru achizitia de masini in Leasing Operational? Stim! Nici comision nu ai luat si nici gura nu iti pute! Toate acestea in timp tu iti faceai deconturi babane pe CA. Sa ti le amintim sau le spui singur?

Pe surse am aflat ca este vorba de masini marca Dacia Sandero (cu echipare de baza) si nu cum a fost in 2011 cand masinile inchiriate au fost full option. Nu stim daca full option a fost o cerinta impinsa din spate de alte interese dar stim sigur ca Moise a fost un sustinator al achizitiei.

Revenim cu amanunte!

Anunțuri

4 gânduri despre “Moise, mancatorul de rahat, recidiveaza

  1. Gashca de puturoși.N-ai pretenții. Lev s-a îngrășat de la shaorma cu de toate primită zilnic de la Kmtr, admiratorul economiei de piață din China.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s