Protest vs Pauza de cafea

Cei 7 pitici, fotografiati de Moise alias Alba ca Zapada au pus-o de o katerinka in holul din Temisana, o varianta proasta de FlashMob. Observati cei doi „pletosi” din parti, in stanga burtos 2 pe 2 (hranit bine), mare doritor sa devina bugetar, iar in dreapta spaima paharelor de vin rosu (poate din acest motiv si-a ridicat camasa si si-a ascuns-o sub fular) marele jurnalist Catalinnnn Gomboooosss! Niste fasuri. De fapt cei 7 au coborat la bancomate sa se infrupte din marirea salariala, insa acolo ii astepta Moise sa faca o cheta ca nu mai avea bani de motorina sa ajunga acasa, asa ca drept rasplata le-a dat niste cartoane. La „cea mai iubita dintre pamanteni” aka Iulia Lev a ajuns cutia de la prezervativele folosite de Moise in compania sa. La Rusu a ajuns un cartonas mai mic, insa l-a infulecat scuzandu-se ca i-a scazut glicemia, asa ca a ramas cu zambetul lui tamp afisat larg pe fata de drojdier.

Kamatarul a fost MC (maistru de ceremonii) insa daca ne uitam la privirile celor pierduti in spatiul din hol nu ne dam seama din ce unghi a fost facuta poza. Poate i-a tras din mai multe pozitii ca sa para mai multi la protestul katerinkos.

oie_ovjmnqncdckk-1

Textele de pe pozele de mai sus sunt citate din presa manipulatoare si doritoare de senzational. Pana la urma ideea de protest e buna in conditiile in care vedem ca tocmai acei colegi care nu prea muncesc sunt suparati, in timp ce restul muncesc si pentru ei.

Supararea noastra este ca, cu toate ca ne-am aratat disponibilitatea de a publica „Scrisori deschise” pentru a reflecta cat mai corect situatia din institutie, am fost ocoliti si de data aceasta.

Anunțuri

2 gânduri despre “Protest vs Pauza de cafea

  1. A fost de tot rasul. Nici nu imi venea sa imi cred ochilor cum stateau ei la poza cu cartoanele alea in mana. Astia muncesc ceva sau numai se vaita?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s