Corul academic de avertizori „Moise camatarul”

Un grup de „avertizori” cu mult praf face scandal la Radio Romania, cu speranta de a apuca posturi caldute in conducere. Acest grup, in frunte cu Alexandru Rusu si Catalin Gombos, sustinuti de la spate de marele loser Razvan Dumitrescu alias Tarzan de la RRI si incitati (sau excitati daca ne uitam la blonda de la 2) de ilustru jurnalist camatar Moise Adrian Valentin au inceput sa se comporte pe holurile institutiei ca intr-o ferma de porci. Intelegem ca fondul muzical este asigurat de Gabriel Basarabescu (e tipul care a calcat pe cadavrele de la #colectiv pentru a intra in fata) cu sprijinul neconditionat al doamnelor Toghina (fosta si pretendenta la functia de sefa peste radio) si Sararu (un fel de fata lui tata, ca altfel nu stim cu ce se ocupa in radio).

Dirijorul Moise, cu ajutorul lui Tarzan scoate comunicate pe banda rulanta in numele tuturor angajatilor traind cu speranta ca il crede cineva, insa 40 de oameni (unii nici nu stiu pentru ce au semnat) reprezinta cam 3% din numarul total al angajatilor asa ca bagati niste joc de glezne ca macane.
De ce au scos capul acum? Pai tot spera sa dea jos Consiliul de Administratie si sa se instaleze ei acolo, dar si sa il reangajeze pe somerul Moise pe un post de general al situatiilor de urgenta. Adica, pe intelesul tuturor, daca suferiti de o constipatie vine Moise cu limba si rezolva problema. Ieftin si eficient!

g-basarabescu-mici

Pe surse am aflat ca Basarabescu care se vede sef la Radio Romania Actualitati incinge gratarul si pregateste micii mici pentru acesti visatori de ocazie. Ei nu stiu sa faca altceva in afara de a vocifera si a urla ca sunt „avertizori”, dar oare de munca cand or sa se apuce?

la placinte inainte la munca inapoi.

Anunțuri

3 gânduri despre “Corul academic de avertizori „Moise camatarul”

  1. Bajetii astia „munceste de se rupe”. Toata ziua la cantina. Propun sa le cronometram timpul petrecut in radio. Chiar si la bufet. O sa ne dea cu rest. Ca ei „e cu mapa”. Noi suntem cu sapa…

    Apreciază

  2. Doamne,am făcut două clisme de la micii lui Basu….dacă mai ajunge si sef la cna/fna/rra/dna/apa nova….vai de noi,bre Basule folosesti mult bicarbonat,relaxeazăte că te aude dan preda….da da Dănut….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s