Gasca oportunista isi arata coltii

Din cele mai vechi vremuri au existat persoane oportuniste care mult timp dupa ce au stat cu capul in cutie ies la atac cu speranta de a apuca un os cu ceva carne pe el. Astazi vorbim despre oportunistii din radio care ies „la bataie” cu scopul declarat de a apuca posturi de conducere si salarii mari.

Unul este Basarabescu Gabriel care isi doreste din tot sufletul sa ajunga sef la Actualitati. Cel mai nou exemplar este Catalin Gombos, un jurnalist ratat (la fel ca Alexandru Rusu) care in trecut fiind ametit de aburii razboiului unde facea pe corespondentul de razboi a fortat un baraj al fortelor de ordine, totul terminandu-se cu un accident auto. Acum va spunem ca exista si niste oportunisti nu prea vocali, dar care abia asteapta sa apara osul la interval. Acestia sunt Zubin Constantin si Razvan Dumitrescu, doi lideri de hartie care isi ascund partile dorsale prin birourile prafuite al institutiei, birouri unde nici femeile de serviciu nu au voie sa le deranjeze karma.

stock-vector-vector-cartoon-of-dogs-fighting-over-bone-87761875

O alta categorie de oportunisti, o categorie mai elevata (mai glumim si noi) este formata din cele doua doamne „cochete” cu masina de serviciu, domnite care uneltesc din interiorul Consiliului de Administratie. Aceste domnite care se si vad PDG uneltesc cu drag si sport pentru al lor viitor.

La sfarsit am lasat cea mai scarboasa categorie de oportunisti si aici il remarcam pe Moise Adrian Valentin, un camatar care a reusit sa stranga din salariu peste 190.000 euro, in conditiile in care el castiga pe luna 10.000 de lei. E bine daca e sa adaugam si salariu de peste 4.000 de lei al sotie care nu face nimic, pe studii medii.

E, da! Ei sunt oportunistii care or sa iasa la interval cand o sa apara o urma de os si or sa va promita luna si stelele. In rest, ei nu fac nimic. Stau cuminti si baga batul prin gard agitand gratuit apele tulburi pe care navigheaza radioul public dupa eliminarea taxei radio.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s