Spectacol ratat la Comisia de Cultura a Senatului

Trupa de clowni a fost 28 februarie 2017 in Comisia de Cultura a Senatului, facand spectacol de 2 lei, nici macar 2 lei si cincizeci de bani. Pe langa clownii Moise si Basarabescu au mai participat Mircescu (proaspat pensionar sau plecat din institutie cu acordul partilor. Nu stim exact momentan), Razvan Dumitrescu, Nicoleta Balaci, Dumitru Costin si Doros.

giphy

Pe surse, am inteles ca membrii comisiei au fost ok si deschisi la propuneri (cel putin asa au lasat sa se intelegea la prima vedere), asa ca au trecut la vorbe cu invitatii.
Printre primii a vorbit Moise Adrian Valentin, camatar dovedit de instanta, care a cerut printre altele ca Radio Romania sa devina INSTITUTIE BUGETARA, iar angajatii sa devina BUGETARI! In rest a bagat placa cu durerile lui personale, cum ca nu o mai safisface pe Iulia din cauza stresului , cum ca ar avea si el nevoie de un loc de munca cu salariu de peste 3000 euro, cum ca il omoara motorina de acasa din Popesti pana la Tribunalul Bucuresti si alte idiotenii.
Dupa camatar, a venit la microfon fostul coleg de birou al lui Moise, Dragos Mircescu, un sobolan de birou, proaspat plecat din institutie. Acesta avea o problema cu Comitelete Directoare, punand diverse intrebari stupide, intrebari pe care le citea dupa hartiuta data de Zubin Constantin.
Din cate am aflat, pe surse, Balaci, a fost singura persoana care a depus si in scris, la Comisie propuneri argumentate la proiectul de modificare a legii 41. Se pare ca in momentul in care Balaci a inceput sa vorbeasca si-a intrat in rol domnisoara Platon, muza lui Basarabescu, care incerca sa intrerupa discutia cu aberatii.
Da, a vorbit si Platon, aberand despre nemurirea sufletului, adica pe langa subiect, moment in care Presedintele comisiei i-a spus ca ajunge, poate sa se opreasca, sa ia o gura de apa, sa mearga pana la toaleta si sa se intoarca dupa ce se termina sedinta.
Basarabescu a dat din gura despre faptul ca in radio nu exista viziune cu toate ca Radio Romania este pe locul 1 in audiente si a inceput sa linga PSD-ul uitand ca el e Ciolosist declarat (vezi pagina lui de Fb).
Spre sfarsit (a durat putin pana sa isi dea seama ca microfonul nu e banana), a vorbit si Tarzan aka Razvan Dumitrescu care a avut o singura problema mare si arzatoare: nu are birou la sindicat. Adica vrea un loc unde sa doarma linistit. El a spus ca i-a fost luat sediul, mintind comisia pentru ca el singur, cu pleata in vant a predat cheia si a spus ca nu vrea sediu pentru sindicatul lui de carton.
Ultimul venit in fata microfonului a fost Dumitru Costin care nu stim exact cum a ajuns acolo, pentru ca el nu are un sindicat in radio. El a sustinut varianta de bugetari si a lasat de inteles ca l-ar vrea pe Basarabescu sef la radio. Un personaj bizar acest Costin, om care a facut avere dar nu are venituri. Interesant nu?
La sfarsit, trupa de clowni formata din Basarabescu, Moise si Dumitrescuau au sarit pe senatorii PNL rugandu-i sa ii scape de PSD si aberand in timp ce ii umezeau cu limbile mincinoase.
In mare cam asa s-au desfasurat lucrurile in comisia de la Senat si ne cerem scuze pentru ca am intarzia cu acest articol, dar am luat informatiile din mai multe surse.
Anunțuri

Un gând despre “Spectacol ratat la Comisia de Cultura a Senatului

  1. Si pentru ca nu le-a iesit, umbla disperati prin radio de mana cu toghina si sararu sa le spuna oamenilor ca salveaza ei SRR, dupa ce au mancat banii, si tot mananca vreo 4000 de euro pe luna fiecare ( media veniturilor lor, nu ale noastre!) . Gura nu le mai ajunge pentru nimic, inclusiv pt k…t! Miculescu ar trebui sa stie un singur lucru! Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti! Cloaca de ratati are consiliere juridica, contra sefiei pe veci, de la „jurista” lui postasu, m.milan.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s