Punct si de la capat. Setea pentru putere inecata de CD!

Dupa cum poate stiti, in luna februarie absolut toti managerii si directorii au primit drepturi depline in conducerea redactiei/serviciului. Acum toti isi pot asuma prin semnatura tot si nu mai pot spune ca au mainile legate din cauza lui Miculescu. Si ce au facut unii? Au inceput sa isi imparta posturi bine platite, in schimb ce trambita printre angajati ca avem o situatie incerta in institutie.
Exemplul cel mai clar este Radio Romani Actualitati, unde managerul Dan Preda, sprijinit din umbra de Sararu si Toghina, a scos la concurs posturi cu dedicatiei. Posturile scoase la concurs le gasiti AICI.

Din pacate pentru profitori, CD-ul a luat act despre aceasta masura hoteasca si a hotarat suspendarea acestor concursuri. Va prezentam mai jos anuntul postat pe pagina Radio Romania:

ANUNŢ

Prin Ordinele Preşedintelui Director General nr. 203/2017, nr. 202/2017, nr.204/2017 şi nr.205/2017 s-a dispus anularea concursurilor programate în perioada 01.03.2017 – 21.04.2017 pentru ocuparea următoarelor  posturi vacante din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune:

-redactor şef al postului Radio România Actualităţi – Direcţia Programe,

-redactor șef al Redacției Informații – Radio România Actualități – Direcția Programe,

-redactor şef adjunct al postului Radio România Actualităţi – Direcţia Programe

-şef serviciu la Serviciul Buget – Prognoză – Direcţia Economică.

Candidaţii înscrişi la concurs sunt invitaţi să ridice dosarele şi proiectele de concurs, în baza solicitării scrise, de la sediul societăţii, str. Gen. Berthelot, nr.60-64, sector 1, Bucureşti.

Concursurile urmează a fi reprogramate la o dată ulterioară.

Perioadele de înscriere, condițiile de participare la concursuri,  caietele de sarcini, bibliografiile se vor afişa pe site-ul www.radioromania.ro, secţiunea Cariere, subsecţiunea Anunţuri de angajare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la secretariatele comisiilor de concurs, în zilele lucrătoare, la telefon nr.021.3031311 sau 021.3031112, de luni până joi, între orele 8.30-17.00 şi vineri între orele 8.30-14.30.

Cam asa e cu foamea de ciolan a unor manageri fara mama si fara tata, insa cu interese mari in spate. Va precizam ca in acest moment managerii si directorii au puterea de a marii inclusiv salariile angajatilor din subordine, dar si scoaterea la concurs a posturilor neocupate. Puterea este in mainile lor, asa ca mergeti la ei cu cereri pentru rezolvarea problemelor. Daca pana acum dadeau vina pe PDG Ovidiu Miculescu, acum ce scuze sau minciuni or sa mai gaseasca.

 

Anunțuri

9 gânduri despre “Punct si de la capat. Setea pentru putere inecata de CD!

  • Inteleg ca-ti place mult stilul meu daca ai ajuns sa-mi folosesti si nickname-ul. Sigur ca este mult mai usor sa mananci kkt dandu-te altcineva, dar toata mascarada asta se va termina in 4 zile. Asta tine-o pt tine. E secret 😁

   Apreciază

   • La cat kkt am mancat eu va mai intrebati de unde am facut asa avere? Mancati cu doua maini ca mine ca altfel o sa ramaneti prosti toata viata. Ca sa va ofticati va spun ca nici puscarie nu fac. Inca!

    Apreciază

 1. Unu la mana: TEXTUL LUI MOISE MODERAT PENTRU PROSTIA EMANATA , ca la oral banuiesc ca esti tare :D. Doi la mana, am citit si noi ordinul de delegare TEXT MODERAT.. Daca te referi la contracte de drepturi de autor atunci pe noi, salariatii, nu ne intereseaza chestiunea asta. Sa semneze cat vor, pe noi ne intereseaza renegocieri ale contractelor individuale de munca, boule. Iar asta numai sefalaul o poate face, idiotule care intoxici lumea pe aici. Mai documenteaza-te si pe urma poti manca materie vascoasa cat vrei, dar sa o faci in cunostinta de cauza.
  Cat priveste concursurile am mari indoieli ca cineva isi permitea sa scoata posturi la concurs fara acodul lui micULESCU. Este tot un joc de glezne ca mai apoi sa vina justitiarul si sa faca ordine in echipajul „revoltat”.
  Hai sictir!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s