Viermii se considera fluturi

Doi invizibili si mari oprotunisti „lideri de sindicat” fac presiuni de cateva zile pe la USR, in speranta unui sprijin politic. Acestia doi sunt Razvan Dumitrescu, cel care conduce cu o pleata plina de jeg un sindicat pe cale de disparitie si Moise Adrian, sindicalistul camatar care se chinuie sa nu coboare sub 15 oameni in ecuatia sindicala. Cei doi, buni prieteni in trecut, ambii fosti frecatori de scaune in Consiliile de Administratie doresc sa revina acolo unde nu au ridicat un deget pentru angajati. Toate aceste lucruri se misca pentru ca, cei doi spera in destituirea actualului CA de catre Parlament.

Intr-una din zilele trecute, in timp ce Moise facea de paza la USR, partidul condus de Nicusor Dan, el s-a intalnit cu Razvan Dumitrescu care venise sa se autopropuna membru CA din partea USR, moment in care au iesit scantei, iar cei de la USR i-au rugat sa paraseasca incinta. Pe surse am aflat ca Moise i-a reprosat lui Dumitrescu ca el a venit primul la USR si ca are prioritate, iar Tarzan sa se duca la PNL pentru ca stie traseul.

Cei 5 care au mai ramas 4 in urma plecarii lui Micescu Dragos din radio, cu acordul partilor.
Cei 4 ramasi (Moise Adrian, Dumitrescu Razvan, Basarabescu Gabriel si Zubin Constantin)
isi doresc calitatea de membru CA al Radio Romania!

Cei doi, alaturi de Basarabescu, sunt cunoscuti ca mari participanti la mitingurile impotriva actualului Guvern, motiv pentru care nu au tupeu sa mearga si sa bata la usile ALDE si PSD. Doi pe o felie. Cam asa se traduce lupta celor doi pentru un loc in sla de sedinte. Oare USR stie cine le bate la usa cu promisiuni? Le spunem noi. Un camatar si un oportunist, doua rebuturi ale societatii.

Va reamintim ca in 2014, sotia domnului Razvan Dumitrescu a contactat cativa lideri politici in speranta ca acestia sa ii numeasca sotul nespalat in Consiliul de Administratie pe linie politica.

P.S. Am aflat, tot pe surse, ca fosta PDG Maria Toghina a invatat foarte bine traseul de la ANL la USR, in speranta unui sprijin politic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s