Gasca daunatorilor a intrat in fibrilatie

Va spuneam ca ultimul articol publicat a agitat rau de tot apele, iar gasca de daunatori a intrat in fibrilatie. Pe scurt, am primit un mesaj in care ni se semnala ca Maria Toghina a fost vazuta cerand sprijin si ajutor de la sindicatul reprezentativ, iar ieri, Ruxandra Sararu si Carmen Ionescu puneau tara la cale pe holurile institutiei, pe principiul „eu o dau pe Balaci afara din radio si tu pe Tanase”. Acum poate trebuie sa ne intrebam cum de au ajuns Balaci si Tanase inamicii no.1 pentru tragatorii de sfori din radio, dar nu ne intrebam. Oare faptul ca sunt singurii care mai vocifereaza sunt vazuti drept incomozi? Whatever! Sa ne intoarcem la dezvaluiri adevarate, cu mai multa substanta.

Aflam pe surse ca domnisoara Sararu a facut lobby la ALDE pentru ca Toghina sa fie numita Presedinte la Radio Romania. Adica omul lui Basescu, sa fie sustinut de Tariceanu si implicit de Dragnea si PSD. Hai ca se intoarce lumea cu susul in jos cand o sa o traim si pe asta. E foarte adevarat ca intre Tariceanu si Toghina exista o legatura veche, de pe vremea cand micuta Maria suna la usa familiei Tariceanu si apoi fugea pe scari spre amuzamentul copiilor din bloc. Amintiri din copilarie!

Acum am vrea si noi sa o intrebam pe domnisoara Ruxandra Sararu unde au disparut veniturile de la BNR din declaratia de avere pe anul 2015 (vezi AICI) si nu pentru faptul ca o plangem de mila ca nu are din ce sa traiasca pentru ca in momentul in care castigi de la radio peste 14.000 lei/luna pentru o singura emisiune (si aia inregistrata) pe saptamana e ceva. Oare cei de la A.N.I. stiu ceva in legatura cu lipsurile din declaratia domnisoarei?
Nici familia Toghina nu sta mai rau la capitolul venituri si asta pentru ca doamna Maria aduce in casa peste 12.500 lei/luna (in conditiile in care nu este clar ce functie ocupa sau cu ce se ocupa), iar sotul, domnul Marius (cel care a beneficiat in ultima zi de mandat PDG al sotiei de o dublare al salariului), aduce lunar aproape 8.000 lei/luna. In total familia Toghina castiga de la radio peste 20.000 lei/luna (vezi AICI). Oare e bine?

Planul de acaparare al Radio Romania e unul foarte simplu: Maria Toghina – Presedinte, Dan Preda – Director General si Ruxandra Sararu – Director Comunicare!

Voi care castigati in medie 1.800 lei/luna ce parere aveti?

 

Reclame

6 gânduri despre “Gasca daunatorilor a intrat in fibrilatie

  1. Mai toate doamnele cu functii de conducere miros a parfum de furat cumparat de la Cracanel. De ce credeti ca nu ii zice nimeni nimic? In plus el alimenteaza cu zvonuri toate gastile din institutie si ii raporteaza direct, dar numai noaptea doamnei Sararu!

    Apreciază

  2. Aveti voi ce aveti cu aceste 3 profesioniste, dar ele muncesc pe rupte, adica rup usile la partide ca fie numite sau sa fie mentinute in functii. Poate ca un procent din salariu se intoarce la partidul care le sustine si asa se justifica miile de euro incasate.

    Apreciază

  3. Dan Preda castiga 15.000 de lei in fiecare luna si facea pe slugarnicul cand si-a lansat babacul Sararu cartea in direct. Ruxandra mai are sa lanseze in direct la Actualitati catalogul primavara-vara cu produse cosmetice furate si vandute in radio de Catalin Genunche.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s