Poate va intrebati de ce unii alerga pe la partide sau pe holuri dupa sustinere. Da, mirosul de ciolan i-a zapacit pe toti, insa cei mai agresivi sunt Sararu, Toghina, Moise, Dumitrescu, Basarabescu si prin invaluire Zubin, alaturi de pensionarul Mircescu.

La departamentul nostru (pai numai Moise sa detina departamente?) de barfe ne-a sosit cateva sosit un mesaj cu cateva variante de vorbe bine aerisite pentru eventualele alegeri in CA:

  • sloganul lui Moise: Daca ma votati, scad dobanda la camata!
  • sloganul lui Dumitrescu alias Tarzan: Votati-ma si ma spal pe cap!
  • sloganul lui Zubin: Ghiocel, mai ghiocelule!
  • sloganul lui Mircescu: Tac si nu fac!
  • sloganul lui Basarabescu: Votati acoperitii sau „tare ca fularul”!
  • sloganul lui Platon: „Promitem calmante”!
  • sloganul lui Timariu: „Votati Plescoi”!
  • sloganul lui Lev: „Sunt fierbinte”!
  • sloganul lui Jipescu: „Votati sectia de psihiatrie”!
  • sloganul lui Grozea: „Votati rostogolul”!
  • sloganul lui Genunche alias Cracanel: „Hai, fata, voteaza, nu fi rea”!
  • sloganul lui Gombos: „Hac!”

Mai exista si varianta in care Moise se combina cu Tarzan, cum au facut-o in atatea randuri, iar Tarzan o sa fie cu „garantez camatarul” si Moise o sa fie cu „garantez matreata”! Ruxi si Maria prefera calea politica pentru accesul in CA.

Credeati ca personajele de mai sus au treaba cu voi, salariatii? Poate in visele voastre cele mai eroice! Ei isi doresc sa intre in CA si sa va arate muschii, nimic altceva. Acum noi nu prea dorim sa va spune Votati X sau Votati Y la urmatoarele alegeri pentru simplul fapta ca nu prea ne intereseaza aceste alegeri. Scopul nostru este demascarea impostorilor care vor sa puna institutia pe butuci (si DA, ne referim la cei enuntati mai sus) fara sa tina cont de cei aproape 1800 de angajati!

Acesti …………….. nici nu stim cum sa le zicem, ies precum melcii dupa ploaie, pentru ca in restul timpului stau in cochilia lor si fermenteaza sau uneltesc. Nu conteaza cine e la conducerea radioului. Ei vor sa fie acolo sus si sa isi impuna punctul de vedere.

Cam atat pentru prima zi din saptamana.

6 răspunsuri la „Uite ciolanul, nu e ciolanul!”

  1. Avatarul lui Dragos, Radu, Marius, Vio, Nico, Cera
    Dragos, Radu, Marius, Vio, Nico, Cera

    Tinem sa va anuntam cu mare bucurie ca raportul de activitate pe 2015 a primit aviz nefavorabil in sedinta de astazi a comisiei de cultura din camera deputatilor. Maine este programata sedinta de plen, unde se va lua in discutie si decizia de astazi. Din acel moment, seful nostru cel prea, prea, prea, mult prea iubit isi va lua talpasita din Radio si, odata cu el, vom pleca si noi, pupincuristii obedienti. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Cei 6 (Dragos, Radu, Marius, Vio, Nico, Cera) plus inca 1800 de angajati ai institutiei ne-au transmis sa iti spunem: HAI SICTIR CAMATARE! Acelasi HAI SICTIR si din partea colectivului care deranjeaza jegurile din radio!

      Apreciază

  2. Ce muncește Mihaela Platon la Radio? Ce a făcut ea vreodată valoros? Dar Timariu? Mai lăsați-l pe Moise si vedeți ce fac ăștia. Dar Georgeta Moise si Ovidiu Groza pentru ce iau salariu, prime si bonuri?

    Apreciază

  3. A prins si Moise pontul cu organizarea concursurilor la RRA cu o intarziere de o saptamana. Cred ca spera ca Preda si Toghina sa ii ofere un post dar acum vazand ca a fost sarit din schema, da cu toporul in ei.

    Apreciază

    1. Idiotule. Hai sictir!

      Apreciază

      1. In afara de „hai sictir” mai ai si alte cuvinte in vocabular sau vorbesti din DEXC – dictionarul explicativ al camatarilor?

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe