Basarabescu, motivul pentru care a picat raportul de activitate pe 2015

Va prezentam un articol publicat in data de . Domnul Basarabescu, este cel care a furnizat comisiilor de Cultura minciunile privind „problemele” de la radio. Felicitari stimabile si abia asteptam sa intri in cursa pentru Consiliul de Administratie. Nu uita sa trimiti inca o hartie (pe modelul din 2006) in care sa spui ca esti un potential membru in CA.

Am primit pe surse o scrisorica ticluita de marea „vedeta” a postului Radio Romania Actualitati, Gabriel Basarabescu si adresata presedintelui din trecut Maria Toghina, dar si Consiliului de Administratie. Aceasta „vedeta” nedescoperita inca, li se adreseaza din calitatea de „simplu angajat”, dar si din calitatea de„ potential concurent pentru ocuparea postului de redactor sef adjunct, la Redactia Muzicala„.
Cum naiba vine asta cu potential concurent numai el stie, pentru ca noi nu am inteles nimic. E ca si cum ne-a adresa domnului Basarabescu din calitatea de potentiali prieteni, recomandandu-i sa vina 8 ore/zi la munca, 5 zile pe saptamana. E bine asa? In continuare face referire la calitatea lui de viitor absolvent al Colegiului National de Aparare, spunand ca vrea sa isi puna la dispozitie cunostintele pentru reorganizarea si reinnoirea SRR. Printre randuri o mai da si cu obiective, ca fapt divers. Parca placa cu obiectivele o canta si acum, nu?

Daca apasati pe poza de mai sus puteti avea acces la intreaga scrisoare a „vedetei” Basarabescu. Ne gandim ca Basarabescu a picat la examenul de redactor sef adjunct si si-a acceptat infrangerea terminand studiile la Colegiul National de Aparare. Va dati seama cu e sa il ai pe un domn bine pregatit, ca „vedeta” noastra in prima linie a frontului? Vine dusmanul la el si el zice: „Stai! Care sunt obiectivele tale? Eu sunt marea „vedeta” de la Radio Romania si am facut Colegiul National de Aparare. Nu treci de mine pana nu iti cant o strofa compusa de mine, ca sunt si mare compozitor!” Credem ca va inchipuiti reactia dusmanului. 100% nu ii cere un autograf.
Oare cine l-a recomandat pe Basarabescu pentru efectuarea studiilor? Sa fie oare Turcescu cel acoperit/descoperit?

Concluzie e simpla. Vazand ca nu are „intrare” cu absolvirea Colegiului National de Aparare, cu prietenia de partid sau cu alte mici „piese de teatru”, Basarabescu si-a facut sindicat, un sindicat minuscul (cu vreo 7 oameni) care sa ii ofere protectie (gandeste el) si sa ii ofere o acoperire buna in dorinta de a ajunge sef la Radio Romania.

Dupa cum vedeti nu ducem lipsa de informatii interesante, asa ca stati pregatiti pentru ca o sa mai publicam documente venite de la sursele noastre.
Domnule Basarabescu va rugam sa ii multumiti prietenului dumneavoastra Moise pentru idee de a face aceasta pagina pe care sa dezvaluim toate increngaturile voastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s