Un card de ciori deasupra institutiei

Directorii, managerii si manager-itele au inceput sa socialize si sa iasa impreuna la mese. Acum nu va ganditi ca toti se plac, insa interesul de a isi mentine posturile i-au facut sa isi imparta painea. Gasca din conducere se cristalizeaza in jurul celor doua membre din actualul CA, adica Maria si Ruxi, adica cele doua care fac pressing bine calculat cum zice Ilie Dobre, la ALDE si Tariceanu.

In concluzie ciolanul tot ciolan ramane, pentru ca ei sunt numiti pe viata si e posibil ca si copiii lor sa ocupe aceleasi posturi de conducere, joburi trecute in testament.Un mesaj venit zilele trecute ne informa ca, saptamana trecuta Maria a avut o discutie cordiala cu piticul Grozea si sotia camatarului, lucru care ne facem sa credem ca atacurile asupra institutiei au fost orchestrate si finantate de fosta doamna PDG cu scopul clar de a discredita actuala conducere.
Tot printr-un mesaj am aflat si ca aceeasi Maria, a instigat si incurajat Orchestra Nationala la greva „spontana”, avand ca scop scindarea unor sindicate cu scopul de a detine controlul asupra angajatilor in cazul in care ajunge PDG.
Concluzia a foarte simpla daca e sa ne uitam la pofticiosii din conducere: Nu conteaza cat te-a ajutat si ti-a luat apararea seful pentru ca in momentul in care pica de pe post trebuie sa sari repede in barca cealalta, fara sa te uiti in urma. Cam asa se intampla acum cand lumea asteapta un nou Consiliul de Administratie.
Sa vedeti ce distractie o sa fie in momentul in care cei ce sperau sa fie numiti in noul CA nu or sa prinda posturi, iar directorii si managerii or sa incerce sa se linguseasca pe langa noile numiri.
Am aflat pe surse ca noul Consiliul de Administratie o sa fie plin de surprize, iar profitorii or sa isi vada toata „munca” depusa distrusa categoric.
Se anunta vremuri interesante, inclusiv legate de plecarea unor sefi care se credeau intepeniti in  functiile detinute fara sa isi demonstreze competitivitatea. Stati alaturi de noi si o sa va prezentam cu lux de amanunte durerea directorilor, a managerilor si a profitorilor. Nu mai dureaza mult!
Cum zicea Andreiuta Marin: surprize, surprize!
Anunțuri

Un gând despre “Un card de ciori deasupra institutiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s