Se ingroasa gluma

Am primit un mesaj, prin care am fost anuntati ca Razvan Suma, Directorul Formatii Muzicale, le-a transmis celor de la ONR ca: „dobitocii din Consiliul de Administratie l-au „linsat” si ca vor sa se intalneasca cu reprezentantii lor”. Tot Suma le-a transmis celor de la ONR ca au parte de sustinerea lui in demersul cu greva japoneza si il doare, citam „in cur” (ne cerem scuze pentru citat) de actualul Consiliu de Administratie pentru ca oricum or sa plece toti ca, citam „or sa plece in curand, toti, ca fraierii, cu coada intre picioare”.

Foto internet: Razvan Suma

Stimati colegi, acum intelegem de unde avantul „colegilor” de la Formatii Muzicale si presiunea pe care o pun pe institutie si implicit pe noi, restul angajatilor. Poate ca a sosit momentul sa le aratam ciubucarilor ca nu ei decid impartirea banilor in Societatea Romana de Radiodifuziune si ca parerea noastra, a celor multi conteaza mai mult, atat de mult incat pot pleca de la radio, dar fara instrumentele cumparate de noi.

Va prezentam mai jos doua articole in care exista dovada ca banii angajatilor au fost investiti prost in Formatii Muzicale. Spunem prost pentru ca acesti colegi ori le-au vandut, ori le-au uzat la maxim cantand la petreceri private.

SRR a încheiat contracte cu societatea Senia Company 999 SRL. Valoarea totală finală a contractelor este de 891.311 lei, fără TVA (201.180 de euro, la cursul de marţi al Băncii Naţionale a României, de 4,4304 de lei pentru un euro, n.r.).

Criteriul de atribuire a contractelor a fost preţul cel mai scăzut.

Astfel, au fost achiziţionate 29 de instrumente muzicale (oboi, modele diferite, trombon, glockenspiel, xilofon, trompetă, corni dubli, corn dublu descant (b-F Alto), 3 trompete, modele diferite, pian electric, sintetizator, amplificator, set timpani şi tobă mare, trompete modele diferite, clarinete modele diferite).

Articolul complet il gasiti AICI. Observati ca domnul instigator Cristian Balea, cel care spune in gura mare ca nu au primit instrumente a primit un set nou de timpane, ca sa tacane la ele!

Foto Facebook: Cristian Balea

Astfel, pentru un acordeon, un nai, două viori, o violă, un violoncel, două arcuşuri de violă, trei contrabasuri, două trompete un trombon, două flaute şi un set de percuţie, firmele Aperto Import Export SRL şi Exces Music SRL au încasat aproape 600.000 de lei.

Cele mai scumpe instrumente muzicale au fost cele trei contrabasuri, pentru care s-au plătit 242.999 de lei fără TVA.

Articolul complet il gasiti AICI. Ciudat este ca firma Aperto Import Export SRL castiga mereu licitatiile cu toate ca ofera un pret foarte mare. Din cate am inteles a mai existat si achizitia unui pian in valoare de 500.000 lei. Speram ca nu ne-am inselat si pretul pianului sa fie in lei si nu in euro.

UPDATE: „Societatea Română de Radiodifuziune a cumpărat şi un pian de concert Steinway pentru Studioul de Concerte „Mihail Jora”, cu aproape 600.000 de lei, care a fost inaugurat pe 27 iunie, la Sala Radio din Bucureşti, de pianistul Valentin Gheorghiu.” Sursa: Mediafax

Noi credem ca ne meritam soarta, hranind aceste vipere de la Orchestre si poate o sa ne trezim din hibernare. Trebuie sa luam atitudine impotriva acestor profitori si ciubucari.

Anunțuri

3 gânduri despre “Se ingroasa gluma

  1. Iată cum Răzvan Suma vrea să „privatizeze” orchestra pe bani publici, pe banii salariaților. Sa plece și să o ducă cu prietenul lui, Demeter Andrea, fost pdg, Udmr, la Filarmonica!!! Sa-si ia si salariul ala imens pe care i l-am dat Demeter!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s