Si ca sa il citam pe camatarul Moise, un aprig sustinator al doamnei Toghina, care ne-a trimis un comentariu prin care ne cearta pentru dezvaluirile din ultimele zile: „Stiti voi zicala „cainii latra, ursul merge” ?”. Cam acestia sunt sustinatorii Mariei. Un Basarabescu care se crede vedeta, un camatar care se vede reangajat la radio, o pastilata care face presiuni pe la partide si un Zubin care stie cum se impart banii din institutie.
Sa revenim la pasarile noastre, la cotofenele noastre. Astazi, cele doua cotofene, sa le zicem Ruxi si Maria, si-au luat posetutele si au mers la Parlament sa se bage pe sub pielea parlamentarilor. Au sarit de pe un picior pe altul, au vociferat cu glasciorul lor cristalin, au intins maini, dar degeaba. Nu le-a bagat nimeni in seama. Poate ca alesii stiau ceva ce ele nu aflasera inca, asa ca au fost doua invizibile.

Acum, ce sa mai zicem? Chiar nu ne gasim cuvintele prin care sa le transmitem ca le impartasim durerea, dar stim sigur ca o sa treaca. Dupa numirea Directorului interimar le recomandam celor de la administrativ sa isi faca stocuri de vaselina pentru ca usa de la etajul 6 o sa se uzeze foarte mult in primele zile. Vor incepe pupincuristii sa vina sa se recomande si sa isi puna la dispozitie vasta lor experienta in schimbul unor favoruri.

Un răspuns la „Doua cotofene numarau o bila”

  1. Avatarul lui Adrian V. Moise
    Adrian V. Moise

    Stiti voi zicala „cainii latra, ursul merge” ? Am impresia ca aceasta campanie de denigrare a Mariei se suprapune peste respingerea raportului de activitate si pe anul 2016; vezi decizia comisiilor de cultura din Parlament. In mod cert, minunatul nostru OM nu va mai putea exercita functia de PDG, dupa caderea raportului, asa ca este nevoie de un interimar. La fel de cert, acelasi OM nu va mai putea prelua acest interimat. Si atunci, probabil ca se va numi un alt DG interimar, cu prerogative limitate, dar care sa stie cam cu ce se mananca aceasta institutie. Ghiciti cine are cele mai multe sanse? Ei bine, da, Maria Toghina. Nu-i asa ca treaba asta va cam roade la ficati? Asa ca latrati, baieti si fete, latrati !!! Acest comentariu a fost actualizat. Hai sictir !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe