Aceeasi Marie cu alta palarie

Pe cosul de la centrala termica a institutiei a iesit ieri fum alb, asa ca dupa cum bine stiti avem un director interimar, nimeni altul decat initiatorul proiectului de modificare a legii 41, domnul fost parlamentar Georgica Severin. Aceasta mutare a PSDului a pus in mare dificultate cateva persoane cu pretentii la functie si dupa cum bine stiti aprilie este luna Mariei. Normal ca vorbim despre doamna Toghina, o doamna care si-a vazut visul spulberat cu tot ajutorul venit de la PMP.

Cum e doamna, cand strigai hotii si aratai spre PSD? Pastilata nu te-a ajutat cu nimic, iar acum are si ea, ca si tine, slabe sanse sa fie propuse in viitorul Consiliu de Administratie. Va sugeram sa va incercati norocul alaturi de Moise, Basarabescu si Dumitrescu si poate va aleg angajatii ca reprezentant. O idee excelenta, mai ales ca sunteti experta in reducere de personal si cresteri salariale pentru sotul personal.

Şefa SRR a mai spus că Radioul Public a avut şi o politică de reducere de personal. „Am preluat instituţia cu 2.700 de angajaţi şi, la finalul lui 2009, aveam 2.400 de angajaţi„, a explicat Maria Ţoghină. Ea a precizat, la capitolul neîmpliniri, că SRR nu a reuşit decât „prin paşi mici” să facă „o strategie de resurse umane care să aparţină unui post de radio care să aparţină viitorului”.

Intregul articol il gasiti AICI

Curs de pregatire profesionala

Daca totusi aveti probleme legate de personal, stiti la cine sa apelati. Sigur o sa va ajute cu cea mai mare placere pentru ca fara sefi radioul ar falimenta. Cred ca am zis noi ceva gresit ca nu prea iese socoteala. Noi zicem sa le promiteti slugile de manageri ca le dublati salariile, iar ei sa isi forteze subalternii sa va voteze! Acum cred ca e bine. Totusi pentru a nu pierde din capitalul electoral sa nu le spuneti celor de la orchestre chestiunea discutata cu domnul Demeter. Daca se afla va dati foc la valiza si nici nu va mai raman bani pentru maririle managerilor. Ne-am inteles? Sau poate e bine sa dezvaluim noi metoda prin care in fata ii aplaudati iar in realitate aveti alte planuri? Cred ca o sa le spunem noi, dar mai asteptam putin.

Sa ii si spunem lui Razvan Suma cine o sa ii ia locul? Inca nu! Il lasam sa fiarba in suc propriu!

P.S.: Sindicat cand va faceti?

Reclame

2 gânduri despre “Aceeasi Marie cu alta palarie

  1. China e mare ,radioul e mic,deja cei de la orchestre au început să povestească cine le dă cereri de iesire de prin sindicate,cine le spune că face lobii pe lîngă interimar să le tripleze salariile,noi care le plimbăm instrumentele ne bucurăm ,poate mai primim si noi un bacsis ,anul acesta orchestra va merge în mama Rusia ,mai exact în siberia să cînte pentru cartea recordurilor,a promis maria că fiecare o să primească …..o binecuvîntare,cînd îsi vor da seama că au fost amăgiti ,spectatorii sunt la ateneu.

    Apreciază

  2. Praful nu s-a așternut pe: deplasarea orchestrei în China împreună cu Elena Udrea, cu Toghina lângă Nutzi la business class, pe prietenia cu Raluca Turcan prin care PDL si Basescu au scurs bani plus comisioane pentru digitizarea fonotecii. Nu s-a așternut peste multe. Nici peste Basescu, din păcate, care presimtim ca după un whiskey va spune de ce a numit-o pe Toghina shefa la SRR. Dragnea, auzi? Ai grijă la prieteniile care se leagă în interimatul asta la SRR. Pe tine te fac..ăștia…:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s