Nici nu stim cum sa catalogam domnia lui Georgica Severin la radioul public pentru ca e cam transparent, poate prea transparent, in sensul ca zvonurile sunt destul de negre. In primul rand se pare ca omul galben-portocaliu, Maria, a devenit noua sefa de cabinet, adica sefa peste scame, iar din cand in cand ii mai baga pe sub nas un angajat care vine cu poezia invatata. Sursele noastre ne-au transmis ca saptamana aceasta noul director a baut o cafea in 3 cu Maria si Mihaela (nu va ganditi la desenele animate de pe timpul lui Ceausescu pentru in cazul de fata este vorba de doamna Platon, o angajata care nu prea serveste munca).
Se pare ca doamna Plafon, un guru, experta in yoga lui Bivolaru, a fost in vizita in calitate de reprezentant al sindicatului cu multe nume condus de Basarabescu, mare iubitor de Ciolos. Va dati seama ce ii zboara fulgii lui Georgica daca aude seful Dragnea cu ce se ocupa el la radio?

Michaela Platon si Societatea Romana de Radiodifuziune – 26 aprilie 2018; Fotografie din viitor
Foto: Facebook

Adica in prima zi de la venirea in radio a fost asteptat de doamna PNLista Maria Toghina, ca mai apoi aceeasi Maria sa ii faca cunostinta cu Pafon care a avut o audienta in numele sindicatului fara cotizanti. Palton este o doamna care se afisa seara de seara in Piata Victoriei cu pancarda #REZIST si este subordonata lui Basarabescu, un CIOLOSist declarat!

Voi intelegeti ceva din toata harababura asta pentru ca noi suntem intr-o mare incurcatura? Conform camatarului Moise Adrian, in radio sunt 6 sindicate (nici urma de sindicatul lui Basarabescu), iar Georgica nu s-a vizititat nici cu Mircescu, nici cu Dumitrescu, nici cu Balaci, nici cu Moise sau restul. Poate il tine Maria intr-o lesa scurta in timp ce ii face agenda zilnica.

Domnule Dragnea puneti repede mana pe telefon si incercati sa il reasezati pe Georgica pe sine ca asta deraiaza spre PNL fara prea mari remuscari si are experienta (doar a fugit din PDL la PSD). Oricum e destul de ciudat ca un politiciat cu experienta poate sa pice in plasa intinsa de prostanacii cu salarii mari si activitate spre zero.

Alooo! PSDul? Aici angajatii din radioul national! Daca nu il resuscitati pe Georgica Severin il pierdeti de tot si cu aceasta pierdere umana pierdeti si influenta la radio. Sa fie intr-un ceas bun!

3 răspunsuri la „Din put in lac, via Severin”

  1. Avatarul lui Nume moderat
    Nume moderat

    TEXT MODERAT Pesedistilor, Dragnea, Guindeanu, va atentionam ca Maria Toghina care il influenteaza pe Severin e de la PNL si BASESCUUUUUU! Atentie, Ciolos si Soros vor sa puna mana pe SRR!!!!!

    Apreciază

  2. Avatarul lui Radio Constanta
    Radio Constanta

    Severin este un politician si atat. A venit la Constanta si nu a stiu sa spuna nimic, pur si simplu a stat. A spus ca vrea audienta cu toate ca in mandatul sau de senator spune ca nu acesta e scopul radioului. A fost intrebat de salarii si a dat din umeri. Omul acesta ori nu stie, ori nu il intereseaza ce se intampla la radio. E paralel total. Noi, cei de la Constanta am ramas dezamagiti. Cat timp a stat cu noi se uita numai pe geam de parca nu nici nu existam!

    Apreciază

  3. Severin mai sta 1 luna si apoi pleaca ICR. Maria Toghina vine in locul lui si o sa va TEXT MODERAT pe voi! Hai sictir !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe