Toti pentru unul, Georgica Severin e OMul!

Acum doua zile pe pagina institutiei a aparut o noua rubrica: Director Interimar, iar noul sef a dat ordin sa fie trecut si la panoul de perete din Berthelot. Gurile rele spun ca sub numele lui Georgica Severin o sa fie trecuta perioada 2017 – 2008, ca sa nu existe dubii. Pai 2008 este anul in care Georgica intra in politica si nu la PSD, la PDL cu ceva simpatii catre PNL, insa traseistul nostru a uitat sa treaca in CVul de pe pagina Societatii Romane de Radiodifuziune aceasta informatie dupa cum puteti vedea AICI.
Nici la proprietati nu sta prea rau pentru ca noi am numarat 20, multe fiind mosteniri sau donatii, iar la capitolul auto e o pauza mare cu toate ca in prima zi a parcat triumfator un autoturist negru, marca VW, cu numar personalizat. Declaratia de avere o puteti vizualiza AICI.

Am facut aceasta neinsemnata paranteza pentru ca vrem sa va aratam cine il consiliaza pe dumnealui si care a fost motivul acestei alegeri proaste pentru majoritatea angajatilor.

Noii consilieri ai Directorul Interimar Georgica Severin, director propus de PSD:
Maria Toghina – numita initial de Valeriu Stoica, apoi de Basescu, o frecventa „pelerina” a usilor politice, indiferent de culoarea lor.
Gabriel Basarabescu – un etern „protestatar” pentru sinecurile proprii. A se vedea drepturi de autor incasate pentru jingle-uri la RRA (conflict de interese?), ingineriile financiare de la Radio Chisinau, in perioada in care un alt ‘protestatar’, Catalin Gombos, era redactor sef.
Michaela Platon – o arivista, oportunista in toate timpurile. A detinut, timp de 3 saptamani, functia de director interimar la Radio Romania Tineret, timp in care a bagat spaima in toti angajatii care ii ieseau in cale. Caracter conflictual, este de notorietate scandalul care a durat ani de zile intre ea si Florian Pittis, dar si intre ea si Paul Grigoriu (gurile rele speculeaza pe tema asta), cu Marius Grozea, cu colegii din redactie si cu alti colegi, care aveau ghinionul sa ii iasa in cale cand era furioasa. Impreuna cu Gabriel Basarabescu, la proteste, scoteau membrii de sindicat in strada.
Adrian Valentin Moise – urmarit penal, camatar, critic aprig al lui Liviu Dragnea, dar si al PSD-ului, in general, purtatorul de geanta al lui Nicusor Dan.

Suspect de interesanta aceasta echipa, nu? Propunerea PSD, e multicolora cu tente spre galben-portocaliu.

P.S.: Oare taierea de 10% din bugetul institutie inseamna ca o sa ne astepte unele restructurari?

Reclame

Un gând despre “Toti pentru unul, Georgica Severin e OMul!

  1. Stiati ca Georgica Severin si-a luat angajamentul, sub semnatura, ca uneste Radioul #srr cu Televiziunea #tvr ? Sursele noastre din interiorul PSD spun ca acesta e motivul pentru care a ajuns interimar la radioul public pentru ca la capitolul management e praf si pulbere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s