Camatarul Moise prins cu ocaua mica

Dupa ce a terminat lupta cu Miculescu, camatarul Moise a inceput sa atace pe toata lumea in speranta de a prinde reprezentativitatea la nivel de wc. L-a tavalit pe Brusten si pe Bertzi, iar acum revine cu aceleasi vechi minciuni legate de CCM. Intre sutele de dosare avute pe rolul instantelor bucurestene, Moise si-a amintit ca Piticul Atomic, adica tovarasul de pahar, Ovidiu Grozea, a dat in judecata radioul la CNDC.

De ce nu spui Moise ca Piticul Atomic, abonat la intrarea din Temisana sau la cantina institutiei nu face nimic pentru salariul generos incasat luna de luna?

Acum stand stramb si judecand drept, il intrebam pe camatar de ce nu da numele celor care fura documente din institutie si i le paseaza pentru o punga de seminte? Exista un ins la comunicare care sub masca de teatru si film palmeaza informatiile dar nu il intreaba nimeni nimic. Mai exista si spionul Cracanel, pe care institutia il plateste pentru activitatea lui de vanzator ambulant de cosmetice furate din Spania (totul cu acordul Jandarmeriei care il lasa sa intre cu astfel de produse). Nu putem sa il uitam nici pe gelatul Albei care freaca matza pe canapelele institutiei, dar isi plateste salariul cu tot cu sporuri si canta pe la petreceri private cu instrumentul institutiei. Ajungem si la Iulia Lev, amanta neoficiala lui Moise, care, cu toate ca abia isi numara degetele de la maini (de fiecare ii iese unul in plus sau in minus), e o mare luptatoare pe orizontala. La final o lasam pe madam Moise ajunsa din editor multimedia un fin specialist de marketing (cu studii medii) si duce in casa cea noua de la Popesti-Leordeni peste 4000 de lei, in timp ce jurnalistii cu studii superioare castiga putin peste 2500 de lei, in cele mai bune luni.

Acestia sunt adeptii lui Moise, adepti care sub protectia minciunilor liderului spiritual au facut de ras ani la rand institutia. Daca pana acum cativa ani Moise si Dumitrescu, impreuna cu Zubin se luptau pentru influenta din CA fara sa faca chiar nimic pentru salariati, in ziua de azi a mai aparut un mincinos: Basarabescu, iar Maria asteapta la cotitura lozul cel mare.

Nu e asa ca e frumoasa viata? Ciupeli si minciuni ca poate mai pica o functie, o marire de salariu sau reangajarea camatarului. Suntem curiosi care este punctul de vedere al celor 4 pretendenti (ii nominalizam pe cei 4 pentru ca am observat ca altii si-au exprimat deja punctul de vedere) in privinta maririlor salariale de 50% promise celor de la formatii muzicale din bugetul institutiei, adica din banii jurnalistilor si al personalului de suport.

Hai baieti, puteti sa articulati o pozitiei (si nu ne referim la Lev) sau sunteti ca in balansoar? Cand sus, cand jos!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s